Microsoft, Google, Continental, Oracle şi Bosch România - cei mai doriţi angajatori în 2024

F.D.
Companii / 16 mai

Microsoft, Google, Continental, Oracle şi Bosch România - cei mai doriţi angajatori în 2024

Catalyst Solutions anunţă rezultatele studiului Cei mai doriţi angajatori, derulat în perioada noiembrie 2023 - aprilie 2024 pe un eşantion de 10 981 de tineri la început de carieră şi profesionişti din România, din domeniile IT&C, inginerie, ştiinţe sociale şi business. Microsoft, Google, Continental, Oracle şi Bosch România sunt cei mai doriţi angajatori în 2024, conform studiului.

Studiul măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel naţional şi oferă o înţelegere completă a comportamentului candidaţilor precum şi asteptările acestora în raport cu angajatorii locali. Rezultatele studiul au fost lansate în cadrul conferinţei regionale de employer branding, EBcon 2024, pe 14 mai.

Pentru al 19 an consecutiv, studiul Cei mai doriţi angajatori a fost realizat la nivel naţional, pe baza a 10 981 de răspunsuri libere, neasistate ale respondenţilor. Top 100 Cei mai doriţi angajatori este un clasament realizat în baza răspunsurilor libere şi neasistate la întrebarea: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care îţi doreşti să lucrezi?" Dimensiunea organizaţiei, distribuţia geografică sau diversitatea de roluri deschise de o organizaţie pot fi câteva dintre aspectele care contribuie la numărul mare de nominalizări ca cel mai dorit angajator.

"Este o onoare să vedem că Microsoft este recunoscută ca fiind unul dintre cei mai doriţi angajatori pentru al treilea an consecutiv. Ne dedicăm eforturile pentru a cultiva un mediu de lucru care promovează dezvoltarea şi bunăstarea angajaţilor noştri. Este încurajator să vedem că viziunea şi angajamentul nostru de a pune angajaţii pe primul loc au un impact pozitiv. Aceasta ne stimulează să continuăm să ne concentrăm pe aceste aspecte vitale pentru organizaţia noastră. Determinarea noastră este amplificată de schimbările rapide pe care le-am traversat în ultimii ani. Aceste schimbări au adus provocări care ne-au împins să învăţăm şi să ne adaptăm împreună. Vom continua să ne străduim să menţinem un mediu de lucru deschis şi inclusiv, orientat spre creştere, aşa cum am făcut întotdeauna. La Microsoft, fiecare angajat din România are oportunitatea de a-şi atinge potenţialul maxim profesional." Adina Vidroiu, HR Director, Microsoft Romania, Moldova & Ungaria.

"Prezenţa îndelungată a Continental în top 3 cei mai atractivi angajatori din România, respectiv nr. 1 cel mai dorit angajator din industria automotive ne onorează şi în acest an. Este o mărturie valoroasă care rezultă din tot ceea ce am făcut, facem, suntem şi oferim ca şi companie angajaţilor, clienţilor şi tuturor partenerilor noştri şi comunităţii. Cei peste 20.300 de #peopleofcontinental din ţară modelează zilnic viitorul mobilităţii, atât prin tehnologiile dezvoltate şi produsele realizate, cât şi prin cultura organizaţională în care îşi desfăşoară activitatea împreună, în echipă - fie ea locală, naţională sau internaţională. Le mulţumesc tuturor colegilor din Carei, Iaşi, Sibiu şi Timişoara pentru contribuţia lor şi îi felicit pentru acest rezultat!", dr. Christian von Albrichsfeld, Country Head Continental Romania & General Manager Continental Automotive Romania.

"Anul acesta se împlinesc 30 de ani de activitate a grupului Bosch în România, iar aceasta aniversare ne responsabilizează şi mai mult să oferim colegilor noştri o experienţă care îi împlineşte, le permite să se dezvolte, să aibă un echilibru pe plan personal şi profesional. Recunoaşterea ca unul dintre cei mai doriţi angajatori la nivel naţional confirmă faptul că iniţiativele, proiectele şi parteneriatele pe care le dezvoltăm răspund nevoilor candidaţilor şi angajaţilor şi sunt, totodată, în sinergie cu nevoile de business ale companiei. Fiind o organizaţie în continuă creştere, obiectivul nostru strategic în aria de employer branding, este să rămânem un angajator atractiv în rândul tuturor grupurilor ţintă revelante." Cristina Corello, Director Resurse Umane Bosch România

Lansat pentru prima dată anul acesta, Top New Entry este un clasament al companiilor care se regăsesc în premieră în top 100 Cei mai doriţi angajatori. În Top New Entry sunt companiile care s-au remarcat în 2024, organizaţii care au reuşit să atragă atenţia prin practici de management, cultură organizaţională sau beneficii oferite angajaţilor şi astfel să se poziţioneze ca un angajator de top în România.

Pe lângă topul Celor mai doriţi angajatori, rezultatele studiului oferă şi informaţii valoroase pentru profesioniştii de HR şi EB cu privire la opiniile şi comportamenul candidaţilor actuali din piaţa muncii. De exemplu, criteriile ce stau la baza deciziei în alegerea angajatorului dorit. Al treilea an consecutiv, principalul criteriu ales de către respondenţi este pachetul salarial atractiv. În 2024, respondenţii au menţionat echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală într-un procent de 71% faţă de 44% de anul trecut. Astfel că, şi atmosfera de lucru prietenoasă şi relaxantă fiind mai apreciată anul acesta (65% faţă de 45% anul trecut).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb