Miele extinde parteneriatul cu FC Bayern Munchen şi pregăteşte lansarea unei şcoli de gastronomie

G.U.
Companii / 7 septembrie 2021

Miele extinde parteneriatul cu FC Bayern Munchen şi pregăteşte lansarea unei şcoli de gastronomie

O dată cu începerea noului sezon al cupei Bundesliga, Miele şi FC Bayern lansează Miele Lounge, noul spaţiu culinar de pe Allianz Arena, se arată într-un comunicat de presă. Spaţiul de gătit este scopul colaborării dintre Miele şi echipa multiplă campioană, anunţat încă de anul trecut. În contextul pandemiei de Coronavirus, meciurile au fost sistate, iar publicul a aşteptat cu interes reluarea competiţiilor cu participare în tribune.

Degustările au loc într-o atmosferă caldă: atunci când meciurile se desfăşoară acasă, sunt invitaţi parteneri ai FC Bayern, care se pot bucura de servicii premium oferite de MChef, o filială Miele pentru mâncare gourmet, care a creat un meniu nou, exclusiv pentru lounge-ul de pe Allianz Arena.

În zilele fără meciuri, zona de lounge este transformată în zonă de gătit. Aici, Chef Kevin von Holt, din Hamburg, va conduce ceea ce probabil este cea mai inovatoare şcoală de gastronomie din Germania. "Alături de invitaţii mei, vom crea o experienţă gastronomică unică, folosind ingrediente care sunt în egală măsură specifice acestei regiuni, dar şi disponibile în acest sezon, totul cu o privelişte care îţi taie respiraţia", a spus von Holt, care este nerăbdător să înceapă activitatea pe Allianz Arena.

Potrivit comunicatului, creaţiile culinare ale lui chef von Holt sunt inspirate de FC Bayern, astfel că includ, de exemplu, creveţi roşii pe un mozaic în culorile tradiţionale ale clubului de fotbal, cu ridiche bavareză asezonată cu trufe şi pepene roşu flambat. În zilele când echipa nu are meci, Miele invită partenerii la evenimente speciale, cu o ospitalitate de excepţie. Acestea sunt completate de tururi VIP ale stadionului, degustări de cafea şi vin şi chiar concerte private, întotdeauna însoţite de meniuri rafinate asigurate de chef.

"Miele şi FC Bayern Munchen - parteneriatul perfect dintre două branduri premium, fiecare dintre ele cu o tradiţie lungă, capabile să inspire fanii mereu şi mereu", spune Dr. Axel Kniehl, Director Executiv de Marketing şi Vânzări pentru Miele Group. Colaborarea se va desfăşura de-a lungul a trei sezoane. În plus faţă de dezvoltarea zonei de lounge de pe arenă, Miele a dotat cu echipamente de bucătărie şi sediul central al Bayern Munchen, Säben St., dar şi noul "FC Bayern World" din centrul oraşului Munchen.

Clădirea "FC Bayern World", dispusă pe 7 etaje, combină magazinul emblematic al clubului, două restaurante şi un hotel tip boutique. Etajul superior al hotelului găzduieşte o locaţie pentru evenimente cu vedere spectaculoasă la Frauenkirche, faimoasa Biserică a Maicii Domnului - şi o bucătărie exclusivă pentru demonstraţii cu public. Începând de iarna aceasta, în acest loc sunt planificate evenimente gastronomice restrânse cu bucătari cunoscuţi. "Acest parteneriat arată modul în care pot colabora cu succes două branduri de tradiţie - unul de sport, iar celălalt care se bazează pe tehnologie inovatoare. Ne bucurăm că Miele face parte din echipa noastră acum şi împreună putem să le oferim noi experienţe fanilor", spune Andreas Jung, membru al Consiliului de Administraţie al FC pentru Marketing, Sponsorizare şi Evenimente.

Ambele companii sunt în proces de dezvoltarea a unui parteneriat şi în China, una dintre pieţele cheie de creştere ale Miele. Atât clubul sportiv, cât şi Miele au mulţi fani acolo, iar activităţile lor sunt urmărite cu aviditate pe reţelele sociale. Miele, de exemplu, este partener al turneului tradiţional de vară al FC Bayern, care este din nou pe lista de meciuri planificate pentru anul următor, după o pauză indusă de pandemie. În plus, Miele planifică un spot publicitar pentru piaţa chineză, cu campioni ai Germaniei care au bătut recorduri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4554
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2631
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8967
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4383

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb