Miele îşi consolidează promisiunea faţă de mediu prin electrocasnice cu o durată de viaţă de 20 de ani

G.U.
Companii / 30 septembrie 2021

Miele îşi consolidează promisiunea faţă de mediu prin electrocasnice cu o durată de viaţă de 20 de ani

Schimbările climatice reprezintă, fără îndoială, una dintre cele mai mari provocări ale zilelor noastre, iar Miele îşi propune ca prin electrocasnicele şi consumabilele pe care le produce să ofere clienţilor săi soluţii ecologice pentru economisirea energiei şi protejarea naturii, informează compania într-un comunicat de presă. Miele a atins anul acesta nivelul "net zero" al emisiilor de carbon în toate locaţiile pe care le deţine şi mizează în continuare pe echipamente performante, prietenoase cu mediul, care utilizează eficient resursele.

Un pilon cheie al strategiei de sustenabilitate Miele este durabilitatea, caracteristică ce devine realitate prin politica unică a companiei de a testa produsele, astfel că aproape o treime din timpul de dezvoltare este dedicat etapei de testare. Înainte de a ajunge pe piaţă, electrocasnicele precum maşinile de spălat, uscătoarele, maşinile de spălat vase, cuptoarele sau aspiratoarele, sunt testate timp de 10.000 de ore pentru o durată de viaţă echivalentă cu 20 de ani.

"În acest moment, toată lumea vorbeşte despre durabilitate, însă la Miele aceasta a fost un principiu pus în practică încă de la înfiinţarea companiei, în urmă cu 122 de ani. Adevărata măiestrie stă în atenţia faţă de detalii, iar longevitatea produselor arată performanţa în toate privinţele. Acestea sunt şi valorile de bază ale mărcii noastre încă de la început", spune dr. Reinhard Zinkann, director executiv şi coproprietar al grupului Miele, alături de dr. Markus Miele.

Şi mai multă grijă faţă de mediu, cu electrocasnice Miele de ultimă generaţie

Potrivit comunicatului, Miele a lansat GreenPerformance, o nouă serie de uscătoare de rufe în versiunea cea mai prietenoasă cu mediul construită de companie până acum. Noul model depăşeşte cu 10% pragul pentru actualul nivel de eficienţă energetică A+++. Pe lângă eficienţa energetică ridicată, construcţia acestor echipamente este una de ultimă generaţie. Baza aparatelor este realizată printr-un proces de producţie inovator, fiind îmbogăţită cu nitrogen, astfel că utilizează cu 30% mai puţin material şi, în egală măsură, are o mai bună stabilitate pentru întreaga structură. În plus, modelele noi folosesc agentul frigorific R290, care este eco-friendly.

Protejarea mediului şi înregistrarea unor costuri mai mici la energie electrică sunt posibile şi datorită maşinilor de spălat vase Miele. Toate modelele din generaţia G 7000 îndeplinesc acum cerinţele exigente ale noului rating de eficienţă energetică de top şi au rating A. În ultimii 20 de ani, Miele a redus consumul de energie al maşinilor de spălat vase cu 44%, astfel că acum ajung chiar cu 10% peste valoarea pragului pentru cel mai bun rating de eficienţă energetică A+++.

Acest lucru este posibil datorită tehnologiei EcoPower şi componentelor ajustate cu precizie, sistemului de filtrare extrem de eficient şi sistemului de admisie a apei proiectat inteligent. Izolaţia suplimentară reduce pierderile termice, astfel că diminuează şi cantitatea de energie necesară pentru încălzirea apei. Aceste îmbunătăţiri duc la un consum mult mai redus de apă şi electricitate. De exemplu, consumul mediu de apă pentru programul ECO este de 8.4 litri.

Mai mult, sistemul de distribuire AutoDos cu PowerDisks integrat în maşinile de spălat vase, specific doar electrocasnicelor Miele, este acum şi mai ecologic, iar cantitatea de detergent pudră poate fi redusă şi mai mult pentru a curăţa murdăria uşoară. În plus, containerul PowerDisk urmează să fie realizat din material reciclat post-consum (PCR), notează sursa citată.

O altă serie de electrocasnice prietenoase cu mediul sunt frigiderele K 7000, dotate cu PerfectFresh Active, o caracteristică prin intermediul căreia fructele şi legumele sunt menţinute proaspete pentru mai mult timp, astfel că este redusă risipa alimentară.

Miele, neutră din perspectiva emisiilor de carbon în toate locaţiile

Din acest an, Miele a atins neutralitatea în ceea ce priveşte emisiile de gaze cu efect de seră rezultate din procesele proprii de producţie (Scope 1), precum şi a celor rezultate prin procesul de producţie a energiei electrice realizate de către furnizorii de energie ai companiei (Scope 2). Mai mult, compania îşi propune ca până în 2030 emisiile CO2 să fie reduse cu 15%, comparativ cu volumul acestora din 2019. Pentru a atinge acest obiectiv, energia electrică folosită în următorii ani de companie va fi în mare măsură asigurată prin panouri fotovoltaice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb