Miele lansează categoria de produse AI pentru bucătărie la târgul de tehnologie IFA 2023

T.B.
Companii / 12 septembrie 2023

Miele lansează categoria de produse AI pentru bucătărie la târgul de tehnologie IFA 2023

Cel mai spectaculos produs nou la târgul IFA este Miele Aerium, un aparat practic pentru împrospătarea hainelor şi alte accesorii, conform unui comunicat al Miele, remis redacţiei. Sunt şi alte produse precum, un nou aspirator cu acumulator fără fir care promite confort excelent pentru utilizator, precum şi detalii inteligente pentru mai multă sustenabilitate în casă şi gătit plăcut, se mai arată în comunicat.

O rochie elegantă este destul de şifonată după doar câteva ore de purtare, mirosul de mâncare de la pizzeria din colţ rămâne în jachetă sau aţi fost prinşi de o ploaie puternică purtând un pardesiu? Astfel de momente în care hainele nu trebuie să fie spălate, dar nici nu pot fi puse înapoi în dulap, sunt familiare tuturor, transmite Miele. Conform comunicatului, pentru aceste cazuri există Miele Aerium - pentru a împrospăta, netezi şi usca toate tipurile de textile cu aer, abur şi arome fine, fără detergent şi fără utilizarea unor cantităţi mari de apă. "În unele ţări din Asia, unităţile de acest tip sunt foarte cunoscute; în Europa, totuşi, sunt încă necunoscute", spune dr. Markus Miele, se mai arată în comunicat.

Datorită designului său elegant în negru obsidian sau alb strălucitor, această unitate se îmbină armonios cu orice stil de arhitectură interioară. În funcţie de nevoile fiecăruia, sunt disponibile trei programe care, dacă este necesar, pot fi combinate cu opţiunea "Igienă" pentru a elimina bacteriile şi viruşii. Componentele testate, cum ar fi generatorul de abur sau pompa de căldură, cunoscute clienţilor de la cuptoarele cu abur şi uscătoarele de rufe, asigură eficienţă şi funcţionare fiabilă, informează Miele.

Al doilea produs nou la IFA, noul aspirator fără fir cu acumulator, Duoflex HX1, a fost prezentat de dr. Reinhard Zinkann. Cu ajutorul sistemului SpeedLock, brevet în curs, şi a unui suport de perete potrivit, Duoflex HX1 este foarte simplu de operat. Un alt avantaj este designul modern, în şase versiuni de culori atractive. "Acest aspirator este mult prea atractiv pentru a fi depozitat într-o cameră de serviciu", este verdictul dr.-ului Reinhard Zinkann. Duoflex HX1 îşi datorează puterea de aspirare tehnologiei dovedite a motorului de la fabrica Miele din Euskirchen, mai informează sursa citată.

Dr. Axel Kniehl a făcut referire la sustenabilitatea din viaţa de zi cu zi, subliniind, în special, noile caracteristici incluse în aplicaţia Miele, din Tabloul de bord pentru consum, care oferă toate informaţiile despre consum şi sfaturi suplimentare despre economisirea energiei, până la noul "AI Diagnostics" instrument de service, se mai arată în comunicat.

Pe baza inteligenţei artificiale, clienţilor Miele li se dă, de exemplu, un mesaj de eroare transmis către smartphone-ul lor cu instrucţiuni de auto-ajutor. Acesta urmează să fie lansat în primul trimestru al anului 2024. "Sunt absolut convins că acest lucru va reduce sutele de vizite în magazine pentru service şi va aduce beneficii egale atât clienţilor noştri, cât şi mediului", informează Miele.

Inteligenţa artificială se află şi în spatele Smart Food ID, care foloseşte o cameră în cuptor pentru recunoaşterea preparatelor şi selectarea automată a programului potrivit. 30 de reţete aparţin deja meniului sistemului, iar numărul creşte constant. Dr. Kniehl de asemenea a descris MealSync ca fiind "extrem de practic" - o nouă inovaţie inteligentă de la Miele prezentată la expoziţia IFA de anul acesta. MealSync asigură că toate ingredientele unui fel de mâncare, indiferent dacă sunt gătite cu un cuptor convenţional sau cu abur, sunt concepute să fie terminate şi gătite la perfecţiune. "Celor cărora le place mult să gătească ştiu că acest serviciu digital va contribui la reducerea nivelului de stres. Şi din câte ştiu eu, acest lucru este produs doar de Miele", spune dr. Kniehl, se mai arată în comunicatul Miele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb