Miele testează aparatele electrocasnice pentru a garanta durabilitatea până la 20 de ani

F.D.
Companii / 31 ianuarie

Miele testează aparatele electrocasnice pentru a garanta durabilitatea până la 20 de ani

Miele, producătorul de aparate electrocasnice şi echipamente comerciale de ultimă generaţie, a lansat raportul de sustenabilitate pentru 2023, conţinând următoarele direcţii cheie: caracteristici inteligente, responsabilitate pentru schimbările climatice, soluţii inovatoare, plus reducerea combustibililor fosili în lanţul de aprovizionare şi multe altele, conform unui comunicat de presă al companiei

Potrivit sursei citate, având sustenabilitatea ca pilon principal al strategiei corporative, Miele se străduieşte să realizeze obiective ambiţioase pentru protecţia climei şi a mediului, având ca focus conservarea resurselor cât şi responsabilitatea socială şi modul în care se reflectă acestea în viaţa de zi cu zi.

Miele testează aparatele electrocasnice în teste de anduranţă pe termen lung pentru a garanta durabilitatea până la 20 de ani şi pentru a oferi clienţilor garanţii de până la 10 ani. Mai mult decât atât, brandul nemţesc se asigură că electrocasnicele sunt uşor de reparat şi menţine propria operaţiune de service pentru clienţi în 50 de ţări. Piesele de schimb funcţionale cheie sunt disponibile pentru până la 15 ani de la data la care producţia este întreruptă; aproximativ 70.000 de piese diferite sunt imediat disponibile în orice moment de la Central Spares din Gutersloh.

Oferirea unei noi vieţi electrocasnicelor vechi este primul pas către o adevărată economie circulară menită să protejeze şi să conserve resursele naturale. Un alt pas îl reprezintă proiectele de tip pilot testate în Olanda, în care maşinile de spălat vechi adecvate sunt revizuite şi oferite consumatorilor la un preţ atractiv ca alternativă la o maşină nouă. Un altul este evitarea risipei alimentare cu frigidere în care fructele şi legumele rămân proaspete mai mult timp.

Funcţiile inteligente economisesc resurse

Lucrând pentru a reduce amprenta de CO2, Miele are în portofoliu maşini de spălat rufe care funcţionează deosebit de eficient şi oferă suport consumatorilor, cum ar fi noul Consumption Dashboard din aplicaţia Miele, care înregistrează consumul programelor utilizate, oferă sfaturi pentru utilizarea mai eficientă a maşinii şi ajută la reducerea consumului de apă şi de energie electrică.

Repere şi progrese realizate

În 2023, Miele a fost distinsă cu Green Product Award pentru maşinile de spălat vase.

A este clasa de eficienţă energetică a majorităţii maşinilor de spălat rufe din sectorul casnic.

Consumul de detergent cu 30 % mai mic poate fi atins prin utilizarea distribuirii automate TwinDos.

Economii de energie şi timp de 60 % datorită programului SingleWash în comparaţie cu AutoLoad; economii de apă de peste 50%

Soluţii inovatoare care reduc resursele

Pentru a conserva resursele, Miele îşi propune să crească utilizarea materialelor plastice reciclate între 5.000 şi 7.500 de tone pe an până în 2025, economisind în acelaşi timp materiale în componente, tratarea suprafeţei şi ambalaje. Soluţii inovatoare în acest scop sunt dezvoltate la Centrul Tehnologic de Materiale Plastice din uzina Warendorf. De asemenea, sunt utilizate din ce în ce mai mult ambalaje făcute din materiale reciclate.

Responsabilitate mai mare pentru schimbările climatice

În plus, Miele urmează să facă tot posibilul pentru a sprijini obiectivul Acordului de la Paris privind schimbările climatice de a limita încălzirea globală la 1,5°C până în 2100, în comparaţie cu nivelurile preindustriale. Astfel brandul îşi propune să reducă emisiile de CO2 cu 15% până în 2030 (comparativ cu 2019), în ceea ce priveşte utilizarea tipică în viaţa reală în toate programele şi nu doar în programul Eco. În acest scop, dezvoltă produse şi programe care economisesc apă şi energie şi sprijină clienţii, de exemplu, cu programe şi aplicaţii de asistenţă.

Lanţul de aprovizionare: Reducerea combustibililor fosili

Ca să nu mai vorbim de faptul că Miele reprezintă produse de lungă durată care oferă performanţe de top şi confort excelent pentru utilizator, care respectă mediul şi resursele. Păstrând deviza companiei "Immer Besser", Miele lucrează pentru a face produsele şi ambalajele şi mai sustenabile. Printre altele, se pune accent pe o economie circulară şi pe modele de afaceri care îi ajută pe clienţi să trăiască mai sustenabil.

Deoarece bunurile şi serviciile achiziţionate reprezintă 15% din emisiile de CO2, Miele urmează să utilizeze mai multe surse de oţel cu emisii scăzute de CO2.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb