Mihaela, "dragostea" lui Geoană, primea cadouri scumpe de la Marian Vanghelie

I.P.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 8 iulie 2015

Mihaela, "dragostea" lui Geoană, primea cadouri scumpe de la Marian Vanghelie

Ea nu le-a donat Fundaţiei Renaşterea

Se ştie că Mihaela Geoană face parte din protipendada filantropică a Bucureştiului şi apare în revistele glossy ca fiind o doamnă elegantă.

Ea a primit cadou de la primarul suspendat şi arestat al sectorului 5, Marian Vanghelie, două ceasuri marca Vacheron Constantin, potrivit declaraţiilor făcute în faţa procurorilor de soţul Mircea Geoană, care, însă, a precizat că nu cunoaşte valoarea acestor obiecte. Politicianul a mai mărturisit că a primit şi el, tot de la Marian Vanghelie, un ceas marca Glashutte.

Conform site-urilor de specialitate, ceasul marca Glashutte, model Panomatic Crono, are un preţ de peste 33.000 de euro, iar cele două ceasuri marca Vacheron Constantin au o valoare cumulată de circa 45.000 de euro.

Nu-i frumos faţă de Marian Vanghelie să nu bagi de seamă că îţi oferă cadouri scumpe şi să te lepezi de el când se află la strâmtoare. O fi sperat şi el că Mircea Geoană nu va veni cu mâna goală...ca Ghiţă la portiţă. E vorba de Ghiţă din cântec şi de portiţa puşcăriei. Dar a sperat degeaba...

Mircea Geoană a spus în declaraţia către procurori: "Cu Vanghelie Marian-Daniel nu sunt prieten, ci sunt coleg de partid. În anul 2008, din câte îmi aduc aminte, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, am primit cadou de la Vanghelie Marian-Daniel un ceas marca Glashutte, de culoare negru cu auriu, model Panomatic Crono, nr. 000223, No. reference 19501110104, Date of sale 05.08.2008. Fac precizarea că nu cunosc valoarea acestui ceas.

De asemenea, undeva în anii 2008-2009, la diferite aniversări, Vanghelie Marian-Daniel i-a făcut cadou soţiei mele, Geoană Mihaela, două ceasuri marca Vacheron Constantin, unul alb cu auriu şi curea bleumarin, model 25021/000R, Case nr. 795982, Movement nr. 9699232, Metal Or rose, Dial 9115, Bracelet Cuir, împreună cu o cutie neagră, iar celălalt, argintiu cu alb şi curea roz, cu seria 821914 83505. De asemenea, nu cunosc valoarea acestor ceasuri. În afară de aceste trei ceasuri menţionate, nu am primit alte cadouri de la Vanghelie Marian-Daniel (...) Predau, cu această ocazie, organului de urmărire penală cele trei ceasuri menţionate mai sus".

Mircea Geoană a avut mult bun simţ şi a donat procurorilor ceasurile. E adevărat nu înainte să se fi declanşat scandalul la DNA.

Oare de ce Mihaela Geoană nu a donat ceasurile Vacheron Constantin către Fundaţia Renaşterea al cărei preşedinte este şi care se ocupă cu prevenirea şi depistarea precoce a cancerului de sân?

Mircea Geoană a precizat că nu cunoaşte cine şi nici dacă s-a renovat sediul PSD de lângă Magazinul Cocor şi că şi-a desfăşurat campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009 la sediul naţional al PSD din Bulevardul Kiseleff 10.

Precizarea lui Geoană vine după ce omul de afaceri Marin Dumitru, cel care l-a mituit pe Vanghelie în schimbul obţinerii unor contracte din bani publici, a declarat că a plătit prin firmele sale lucrările făcute de alte firme la sediul PSD - Cotroceni, sediul de campanie al lui Mircea Geoană de lângă magazinul Cocor şi sediul PSD Sector 5 din strada Alexandriei - zona Teiuş.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Murdaria pluteste pe apa si daca nu imediat, iese la suprafata intr-o zi...

    Bravo lu' Vanghele ; sa-i dea papucii proastei aleia de mizil si sa-i faca curte Mihaelei, pe care o consider una din putinele Doamne Sexy, din politica romaneasca, PESTE UDREA FRAIERILOR ! Nu va convine mergeti naibii cu totii la ROVANA PLUMB :)))

    Este gresita exprimarea.....primarul suspendat şi arestat al sectorului 5, Marian Vanghelie; corect este :... primarul suspendat şi arestat al sectorului 5, Marian Vanghelie; corect este: ... "primarul care este" suspendat şi arestat. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb