Milestone Systems adoptă Codul de Conduită G7 pentru Inteligenţă Artificială

F.D.
Companii / 14 martie

Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems

Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems

Milestone Systems, furnizor de software de video management, lider în domeniu, a decis să adopte şi să implementeze Codul de Conduită G7 pentru sistemele avansate de Inteligenţă Artificială (IA), devenind una dintre primele companii care fac acest lucru, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems, spune: "Aveam nevoie de reguli pentru a asigura că IA este dezvoltată pentru a servi omenirea. Dar companiile nu ar trebui să aştepte reglementări. Ele trebuie să-şi ia propriile măsuri pentru a identifica şi rezolva slăbiciunile şi capcanele IA pe care le dezvoltă. Când vine vorba de videoclipurile activate de IA, abia am atins suprafaţa beneficiilor şi utilizărilor sale potenţiale. Cu toate acestea, înţelegem şi unele capcane, cum ar fi părtinirea şi rezultatele false. La Milestone, luăm măsuri semnificative pentru a aborda posibilele riscuri ale instrumentelor noastre. Prin semnarea Codului de Conduită G7, vom continua să ne concentrăm eforturile asupra construirii software-ului nostru cu încredere, transparenţă şi responsabilitate."

Codul Internaţional de Conduită pentru Organizaţiile care Dezvoltă Sisteme Avansate de IA are ca obiectiv promovarea utilizării inteligenţei artificială în mod sigur, securizat şi de încredere la nivel mondial. Acest cod a fost convenit de liderii G7 la sfârşitul lunii octombrie 2023, alături de un set de Principii Directoare pentru a le urma cele mai puternice democraţii din lume atunci când se dezvoltă noile sisteme de IA. Decizia Milestone vine în timp ce Uniunea Europeană a convenit asupra propriului său Act privind IA.

În recunoaşterea importanţei Actului privind IA, Thomas Jensen a spus:

"În timp ce noi apreciem Actul privind IA, suntem conştienţi că va dura un timp până când va fi implementat, posibil câţiva ani. Între timp, credem că companiile ar trebui să încerce să fie înaintea reglementărilor. Nu trebuie să îngrădim inovaţia, dar pentru a preveni o reacţie publică şi de reglementare, companiile de IA ar trebui să încerce să construiască o IA de încredere. Adoptarea Codului de Conduită G7 este un astfel de pas pe care toate companiile ar trebui să-l facă pentru a ajuta la asigurarea utilizării responsabile a tehnologiei şi la promovarea încrederii publice în noile posibilităţi pe care le prezintă."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb