Mindaugas Valuckas preia functia de Country Manager al Hanner România

D.I.
Companii #Construcţii / 14 februarie 2018

Mindaugas Valuckas, Country Manager Hanner România

Mindaugas Valuckas, Country Manager Hanner România

Compania Hanner România anunţă schimbări în echipa de management, Mindaugas Valuckas preluând de la Silviu Grigorescu funcţia de Country Mannager, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, decizia vine ca urmare a "noii dinamici a portofoliului companiei şi a evoluţiei echipei pe piaţa locală".

Reprezentanţii Hanner anunţă cu această ocazie finalizarea vânzărilor "The Park", un proiect rezidenţial cu 460 de apartamente, o investiţie în valoare de peste 40 milioane de euro.

Potrivit aceleiaşi surse, "Hanner a început lucrările de construcţie pentru o dezvoltare imobiliară mixtă, alcătuită din patru monumente, clădiri noi şi spaţii publice, într-un efort de restaurare şi transformare a fostei fabrici de bere Griviţa.

Investiţiile Grupului Hanner în România se ridică la peste 100 de milioane de euro.

Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board Hanner Group OU şi noul Countrz Manager al Hanner România a declarat: "Am intrat pe piaţa locală cu proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni. Pentru viitor avem în vedere proiecte imobiliare mixte, cu impact mare pentru comunitate, cu zone de co-working, spaţii comerciale şi publice pe care vom continua să le administrăm şi după finalizarea proiectului. Componenta rezidenţială va fi în continuare prezentă".

În comunicat se mai arată că Mindaugas Valuckas este în prezent CEO & Member of the Board Hanner Group OU, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania, având o experienţă de peste 16 ani în Europa Centrală şi de Est. conform acleieaşi surse, Cariera lui Valuckas în cadrul companiei Hanner a început acum 15 ani, imediat după absolvire.

Totodată, Silviu Grigorescu, fostul CEO al Hanner România, a precizat: "Am câştigat o experienţă valoroasă în domeniul imobiliar alături de o echipă foarte tânără şi creativă. Sunt dornic să folosesc această experienţă în noi proiecte personale, activând în acelaşi timp ca membru al echipei Hanner România. Sunt mândru că am contribuit la dezvoltări inovatoare, cum ar fi proiectul «The Park» şi la implementarea viziunii «Fosta Fabrică» şi aştept cu nerăbdare să continui colaborarea cu Hanner".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb