Ministerul Muncii a deblocat posturile din asistenţa socială

F. A.
Politică / 5 aprilie 2013

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a deblocat posturile din asistenţa socială, vacantate începând de anul acesta, informează un comunicat de presă.

Prin publicarea în Monitorul Oficial, în data de 2 aprilie, a Hotărârii de Guvern nr. 125/2013 privind ocuparea posturilor vacantate după data de 1 ianuarie 2013 pentru personalul din sistemul de asistenţă socială, deficitul de personal de specialitate din domeniu poate fi ameliorat, începând de anul acesta, prin scoaterea la concurs a posturilor vacantate, după regula 1/1 şi nu 1/7 ca până acum, atât de la nivelul serviciilor sociale, cât şi de la nivelul serviciilor publice de asistenţă socială teritoriale.

"De altfel, una din priorităţile MMFPSPV în domeniu constă în dezvoltarea unor servicii sociale accesibile şi de calitate, adaptate nevoilor diferitelor categorii de persoane aflate în dificultate. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, înscris în Programul de Guvernare, asigurarea de resurse financiare şi umane este o condiţie esenţială. Din păcate, lipsa personalului de specialitate în sistemul de asistenţă socială a devenit cronică în ultimii ani,

deşi, este bine ştiut faptul că în domeniul protecţiei sociale, ca şi în cel al sănătăţii şi educaţiei, capitalul uman este vital", se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua! unde sunt aceste posturi deblocate?ca eu le caut de ceva vreme sunt asistent social cu finalizarea de anul acesta a masterului de consiliere in asistenta sociala..va rog frumos lamuriti-ma si pe mine unde pot gasi aceste posturi? oare cu facultatea si cu masterul in acest domeniul si 2 ani de voluntariat, mai pot gasi un job in asistenta sociala? va multumesc!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb