MiR lansează o platformă software care poate gestiona chiar şi 100 de roboţi

A.D.
Comunicate de presă / 18 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Mobile Industrial Robots (MiR), companie de pionierat în domeniul roboţilor mobili autonomi (Autonomous Mobile Robot/AMR), anunţă lansarea MiR Fleet Enterprise, o platformă care poate gestiona flote chiar şi o sută de roboţi, conform unui comunicat la redacţie.

Noua platformă a fost concepută pentru companiile care trec de la utilizarea unui număr redus de roboţi la flote mari ce necesită capabilităţi avansate de automatizare, orchestrare şi gestionare a traficului. Platforma MiR Fleet Enterprise permite o implementare simplificată a flotelor de roboţi mobili autonomi şi va avea impact direct asupra optimizării fluxurile de manipulare a materialelor şi a creşterii productivităţii.

"În contextul în care piaţa roboţilor mobili autonomi va ajunge la peste 2,7 milioane de unităţi la nivel global până în 2027, conform datelor companiei de cercetare Interact Analysis, cererea pentru soluţii software scalabile creşte rapid. Astfel, MiR Fleet Enterprise răspunde acestei cereri printr-o platformă inovatoare de management care se integrează perfect cu infrastructurile IT existente. MIR Fleet Enterprise este o soluţie aşteptată de mulţi clienţi, care facilitează tranziţia de la utilizarea roboţilor individuali sau a flotelor mici către flote mari de

roboţi. În acest context, există o nevoie tot mai mare de automatizare a proceselor logistice, de corelare, coordonare şi orchestrare a roboţilor mobili autonomi. Răspunsul la aceste cerinţe este platforma MIR Fleet Enterprise, care oferă atât acces la funcţii avansate de automatizare şi scalabilitate, cât şi un plus de securitate prin integrarea unor măsuri precum Single Sign-On.

Platforma este disponibilă atât clienţilor existenţi, care pot face upgrade, cât şi pentru proiecte noi," afirmă Paul Olariu, Area Sales Manager MiR pentru Europa Centrală şi de Est.

Lansarea MiR Fleet Enterprise consolidează poziţia de "one-stop shop" a MiR pentru procese intralogistice şi manipularea materialelor şi demonstrează capacitatea companiei de a furniza o soluţie completă pentru gestionarea flotelor AMR.

"Software-ul este un diferenţiator esenţial pentru producătorii de roboţi autonomi mobili, aşa că am reconstruit de la zero platforma noastră de management al flotelor pentru a stabili un nou standard în industrie. MiR Fleet Enterprise nu este doar un upgrade. Ca parte a strategiei noastre de scalare, am trecut de la API polling, la un model mai eficient, de tip "publish- subscribe", care permite schimburi de date mai rapide şi mai fluide între sisteme, îmbunătăţind performanţa generală. În acelaşi timp, platforma asigură, pentru anii următori, o fundaţie solidă şi securizată cibernetic, cu modularitate şi funcţii orientate către inovaţie, care vor evolua constant odată cu nevoile clienţilor şi cu evoluţiile tehnologice. Această nouă abordare garantează că flotele de AMR ale clienţilor noştri sunt mereu în prima linie ca utilizare simplificată şi inovaţie", a declarat Jean-Pierre Hathout, preşedintele MiR.

Odată cu creşterea gradului de interconectare dintre sistemele AMR şi mediile IT, asigurarea unor măsuri de securitate robuste este mai importantă ca niciodată. Designul MiR Fleet

Enterprise reflectă angajamentul de securitate cibernetică al MiR, integrând funcţii de securitate de ultimă generaţie pentru a garanta protecţia împotriva ameninţărilor cibernetice şi

conformitatea cu standardele industriei. Acest accent pe securitatea cibernetică consolidează rolul de lider al MiR în furnizarea de soluţii sigure, scalabile şi fiabile.

"Prin integrarea unor măsuri avansate de securitate şi optimizarea schimbului de date, MiR Fleet Enterprise răspunde nevoii esenţiale de securitate cibernetică solidă pentru flotele de

AMR aflate în creştere. Abordarea noastră integrată asigură clienţilor soluţii fiabile, care evoluează odată cu nevoile lor, pentru o scalabilitate robustă, protejându-le în acelaşi timp

operaţiunile" a declarat Birol Esmer, director de management al produselor software din cadrul MiR.

O nouă paradigmă în software-ul AMR MiR Fleet Enterprise marchează o schimbare faţă de sistemele tradiţionale de management al flotei. Construit pentru a rula pe Windows Servers şi pentru a suporta diverse strategii de virtualizare, software-ul este compatibil cu infrastructurile IT moderne şi mediile cloud, facilitând implementarea şi integrarea.

Software-ul include măsuri avansate de securitate cibernetică, precum autentificarea single sign-on, audit logging şi un sistem îmbunătăţit de gestionare a accesului utilizatorilor, aliniindu-se la IEC 62443 Part 4-2 (SL-C 3) pentru a oferi o protecţie puternică împotriva ameninţărilor cibernetice în continuă evoluţie. Abordarea proactivă de securitate cibernetică le permite clienţilor să integreze şi să scaleze cu încredere sistemele AMR, fără a compromite securitatea IT.

Clienţii au control total asupra configurării platformei, care permite personalizări şi actualizări rapide, în conformitate cu strategiile de management IT. Această

flexibilitate sprijină adaptarea promptă la cele mai dificile cerinţe operaţionale.

Platforma MiR Fleet Enterprise optimizează comunicarea între aplicaţia de management şi fiecare robot în parte. Optimizarea schimbului de date reduce traficul din reţea şi îmbunătăţeşte eficienţa operaţională, chiar şi în cazul flotelor de peste 100 de unităţi, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb