Monopoly Media deschide o noua locatie InStore TV în reteaua Real

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 26 octombrie 2007

Monopoly Media îsi întregeste Reteaua InStoreTV cu înca un hypermarket - Real Vitan.

Real Vitan este primul magazin Real din Bucuresti, inaugurat ieri, 24 octombrie, si tot de ieri face parte din reteaua Monopoly Media împreuna cu celelalte 8 locatii Real din: Baia Mare, Constanta, Craiova, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mures, Timisoara.

Programul de functionare al hypermarket-ului Real Vitan si al retelei InStoreTV este non-stop.

Strategia Monopoly include si preluarea celei de-a doua locatii Real din Bucuresti, Real Berceni, ce se va deschide tot în acest an.

Dezvoltarea retelei InStore Tv va continua si în tara odata cu deschiderea de noi locatii Real la Galati, la Timisoasoara, la Cluj, si la Deva. Pâna la sfârsitul anului, reteaua InStoreTV din cadrul hypermarket-urilor Real va contine 15 locatii în Bucuresti si în tara.

Directorul Executiv al Monopoly Media, Mihnea Manu, a declarat ca între cele doua companii exista un parteneriat de succes început în anul 2006 odata cu inaugurarea la Constanta a primului hypermarket Real din sistemul InStore TV. \"Daca în acel moment, sistemul InStoreTV al Monopoly Media avea 10 plasme în zona caselor, în acest moment ne pregatim sa închidem anul 2007 cu peste 110 plasme cu diagonala de 106 cm, instalate în cele mai bune locatii din întreaga retea Real din Romania\" a mai spus Mihnea Manu.

Sistemul de functionare al retelei este urmatorul: programele sunt transmise prin internet în toate locatiile simultan printr-un sistem gestionat de Monopoly Media, existând varianta ca ele sa fie personalizate pentru fiecare magazin în parte. Programele furnizeaza stiri generale, sport, umor, life-style, cultura etc.

Monopoly Media asigura updatarea în timp real a informatiei, flexibilitatea difuzarii publicitatii, servicii integrate de implementare a productiei, service-ul echipamentelor, productia si transmisia publicitatii.

Vânzarea publicitatii este asigurata de Grupul Realitatea-Catavencu, grupul din care face parte Monopoly Media începând din iunie 2006.

Despre Monopoly Media

Monopoly Media este cea mai mare companie de media si publicitate indoor care opereaza cu succes pe piata româneasca de mai bine de 15 ani;

Compania detine o retea de peste 2500 de ecrane în 54 de orase în Carrefour, Cora, Billa, Kaufland, Real, Plaza Mall, City Mall, Metro, BRD, baruri & puburi, McDonalds, clinici medicale, saloane de înfrumusetare, Altex, CFR, FunLand, Sensiblu, Aeroporturi, etc;

Cel mai mare provider de solutii indoor de pe piata ofera solutii integrate care pot acoperi orice nevoi ale unui client în ceea ce priveste comunicarea indoor.

Foloseste programe prin conexiune internet, care permite efectuarea modificarilor de ultima ora si transmiterea diferentiata de programe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb