Monsson Group a ajuns la circa 500 de angajaţi pe patru continente

Elena Deacu
Companii #Energie / 16 iunie 2015

Monsson Group, participant de piaţa de energie regenerabilă din ţara noastră, anunţă că şi-a extins în ultimii doi ani activităţile în 20 de ţări, ajungând la circa 500 de angajaţi specializaţi, prezenţi pe patru continente.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, până în prezent, Monsson Group a investit în România peste 200 de milioane de euro, în construcţia şi operarea de parcuri eoliene şi fotovoltaice.

"Am luat decizia de a ne extinde foarte puternic la nivel internaţional după ce industria regenerabilelor din România a stagnat. Lipsa de proiecte noi ne-a determinat să ne revizuim planurile de investiţii şi să ne reorientam destul de rapid. Procesul de extindere a fost susţinut de know-how-ul grupului, întrucât ne-am dezvoltat suficient de mult şi am fost implicaţi în proiecte majore de energie astfel încât să avem încredere că putem presta servicii la acelaşi nivel de calitate, oriunde în lume", a declarat Sebastian Enache, director pentru dezvoltarea afacerii în cadrul Monsson Group.

"Investiţia în extinderea internaţională ne-a costat destul de mult până acum, dar suntem pregătiţi să continuăm acest proces având în vedere creşterea ofertei noastre de servicii şi expansiunea pieţelor externe", a mai spus Sebastian Enache.

Astfel, Monsson Group desfăşoară în prezent operaţiuni în Europa, Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Noua Zeelandă şi Asia, trecând de la statutul de dezvoltator la cel de integrator de soluţii energetice complexe, iar, în cele mai multe dintre cazuri, activităţile vizează realizarea de proiecte majore de desalinizare alimentate din surse regenerabile de energie.

Înfiinţat în anul 1997, Grupul Monsson s-a orientat spre energiile regenerabile încă din 2004 şi a ajuns să deţină un portofoliu de proiecte dezvoltate de peste 2.400 MW, din care proiecte care totalizează mai mult de 1.000 MW sunt deja construite şi în operare.

Cel mai cunoscut proiect dezvoltat de Monsson Group şi construit de CEZ este parcul de la Fântânele-Cogealac de 600 MW, acesta fiind la momentul respectiv cel mai mare proiect eolian, onshore din lume, cu excepţia SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
domeniileostrov.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7790
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3324
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină6.0430
Gram de aur (XAU)Gram de aur402.9466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb