Motorola testează o reţea TETRA în subteran

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 15 mai 2008

Motorola Inc. (NYSE: MOT) a testat o reţea de comunicaţii TETRA (Terrestrial Trunked Radio) în Polonia la 130 metri sub pământ, în interiorul minei de sare Wieliczka. Reţeaua de comunicaţii de urgenţă a fost împinsă la extrem printr-un joc de război simulat, parte a conferinţei "Libertate şi Siguranţă" ("Freedom and Security") din Polonia. Sistemul oferă o reţea radio sigură atât la suprafaţă, cât şi în subteran.

Participanţii la conferinţă au avut posibilitatea să observe îndeaprope modul în care poate fi folosită o reţea radio privată în timpul unei urgenţe. Acest experiment a permis utilizatorilor să folosească practic soluţia Dimetra IP Compact, testând reţelele de comunicare sub presiunea unei crize simulate.

Soluţia Dimetra IP Compact le oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă varianta unei implementări structurate, în care clienţii pot porni de la un sistem de voce de bază, la care să adauge caracteristici şi să extindă capacitatea, pe măsură ce nevoile lor devin mai complexe. Soluţia oferă, de asemenea, alte funcţii-cheie, incluzând transfer de date, utilizare rapidă în cazuri de urgenţă şi scenarii de misiuni critice şi este disponibilă într-o gamă largă de benzi de frecvenţă pentru a se potrivi pieţelor existente şi celor în dezvoltare.

Jocul de război simulat pune în funcţiune un switch Dimetra IP Compact, două staţii de bază MTS-2 şi radio-uri portabile pentru comunicaţii de voce MTP850, permiţând utilizatorilor să ţină legătura între ei în timpul simulării. Cei aproximativ 200 de participanţi la conferinţă proveneau din următoarele industrii: guvernare, agenţii de siguranţă publică, municipalitate, administraţie locală, utilităţi şi industria IT.

Demonstraţia a arătat progresele făcute în cazul reţelelor de ultimă generaţie TETRA şi a indicat modurile inovatoare în care poate fi folosită această tehnologie.

"Să oferim reţele eficiente şi sigure este o a doua natură pentru Motorola şi suntem convinşi că implicarea noastră în implementarea tehnologiei TETRA va susţine nevoile de comunicare ale utilizatorilor astăzi şi în viitor", a declarat Jacek Piotrowski, director de vânzări Motorola Polonia. "TETRA este folosită, în prezent, nu doar de către serviciile de urgenţă şi de agenţiile specializate, ci este şi un instrument de comunicare pentru companii şi oameni în situaţii reale de criză".

TETRA răspunde celor mai înalte standarde ale profesioniştilor radio şi şi-a dovedit operativitatea în numeroase crize. TETRA poate asigura o infrastructură sigură şi robustă pentru misiuni de comunicaţii, mai eficientă decât sistemele publice şi comerciale care în trecut s-au dovedit ineficiente ca urmare a volumelor mari de trafic existente.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscută în lume pentru inovaţie în comunicaţii. Compania dezvoltă tehnologii, produse şi servicii care permit implementarea unui număr tot mai mare de experienţe mobile. Portofoliul nostru include infrastructură de comunicaţii, soluţii mobile pentru companii, terminale digitale, modem-uri, terminale mobile şi accesorii Bluetooth. Motorola urmăreşte să aducă soluţii de ultimă generaţie către oameni, companii şi instituţii. O companie Fortune 100, cu prezenţă şi impact la nivel global, Motorola a avut vânzări de 36,6 miliarde USD în 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb