Nati Meir cumpără ziarul "Gardianul"?

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 12 octombrie 2005

Nati Meir este în negocieri pentru achiziţionarea ziarului "Gardianul", informează surse apropiate tranzacţiei. Contactat de ziarul "BURSA", domnul Meir ne-a spus că "nu comentează" informaţia.

Nati Meir a fost în perioada campaniei electorale din 2004 consilierul pe probleme de politică externă al liderului Partidului "România Mare"; are dublă cetăţenie română şi israeliană şi a devenit deputat de Tulcea, pe listele PRM, în noiembrie anul trecut.

Întrebat de ziaristul de la "BURSA" dacă se va schimba ceva în managementul ziarului "Gardianul", Sorin Roşca Stănescu a răspuns că nu va exista nici un fel de modificare. Sorin Roşca Stănescu conduce, prin societatea "Management Fulcrum", mai multe ziare în momentul de faţă - Ziua, Gardianul, Averea. Prin intermediul "Media Protection", Roşca deţine 10% din "Best Media Press", societate care editează ziarul "Gardianul". Deţine acţiuni la societatea "Grupul Editorilor şi Difuzorilor de Presă" (Acces Press) unde este şi preşedintele Consiliului de Administraţie.

Biroul Permanent al Partidului Popular "România Mare" a hotărît în luna aprilie să îl excludă pe Nati Meir pentru încălcarea Statutului partidului, pentru "şantaj şi intoleranţă". Tot în aprilie, senatorul PPRM Corneliu Vadim Tudor a cerut Gărzii Financiare să înceapă "verificarea activităţii firmelor lui Nati Meir, pentru că activităţile desfăşurate de el intră în zona criminalităţii economico - financiare".

În momentul cînd a devenit independent, Nati Meir şi-a exprimat dorinţa să se ocupe de cazul lui Miron Cozma şi să-l ajute să iasă din închisoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb