NELU TĂTARU: ''Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate''

G.U.
Miscellanea / 15 septembrie 2021

''Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate''

Nelu Tătaru, consilier onorific al premierului Florin Cîţu şi fost ministru al Sănătăţii, a declarat că persoanele vaccinate împotriva COVID-19 nu ar trebui să aibă de suferit din cauza celor neimunizate, informează Agerpres.

"Cred că restricţiile pe care le avem sunt suficiente, dar trebuie şi respectate, iar implementarea lor trebuie verificată (...). Sunt adeptul faptului că nu ar trebui să plătească cel care s-a vaccinat, cel care a respectat nişte condiţii, cel care şi-a asumat la un moment dat acele aşa-zise riscuri ale vaccinării şi în acest moment să nu poată beneficia de o activitate culturală sau de orice beneficiu, în contextul în care ceilalţi îi îngrădesc acest lucru", a spus Nelu Tătaru, miercuri, la ieşirea din Ministerul Sănătăţii.

Acesta a menţionat că problema personalului medical din Terapie Intensivă trebuie evaluată pentru a se analiza în ce măsură pot fi asigurate schimburi, notează sursa citată.

În opinia sa, creşterea numărului de cazuri de COVID-19 este "un semnal de alarmă" care trebuie să ducă la luarea de decizii şi asumări.

Nelu Tătaru a menţionat că o posibilă introducere a obligativităţii vaccinării sau testării COVID-19 a angajaţilor din şcoli şi spitale trebuie discutată şi la nivelul Guvernului şi al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. voi ingraditi drepturile, nu nevaccinatii :)

    de la nazisti si comunisti nu am mai vazut ca politicienii sa infiereze cu atat zel milioane de oameni (asta doar din Romania, sute de milioane din occident) 

    oricum, restrictiile sunt complet tampite si ticaloase. la peste 3 la mie sa inchizi si terasele? pai in toamna-iarna trecuta erau deschise in orice conditii in afara de carantina. Si a fost destul, valul 2 s-a incheiat repede si asa.

    ok, sa zicem ca lasi doar pe cei cu certificat la peste 3 la mie, tot e un progres, e ridicol ca tu, statul, primul parazit al tarii, sa nu lasi agentii economici din horeca sa-si desfasoare activitatea nici macar cu vaccinatii si testatii pt ca se intampla sa fie depasita o valoare arbitrar stabilita a cazurilor in localitatea respectiva. 

    noi de ce trebuie sa suferim din cauza unor tolomaci ca tine . ai uitat ca nevasta-ta vindea masti cu 17 lei ?

    Dar poate ne explici și nouă cum "suferă" vaccinații de pe urma nevaccinaților? Și cum adică nu poate beneficia de chestiile pe care le enumeri tu acolo? Nu pentru asta s-a vaccinat, tocmai ca să poată chipurile să beneficieze de ele?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb