Neosurf ajunge în România, printr-un parteneriat cu PayPoint

Ioana Dogaru
Companii / 11 noiembrie 2015

Operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail PayPoint România anunţă semnarea unui parteneriat cu Neosurf, furnizor internaţional de servicii preplătite pentru plăţi online.

Consumatorii din România au de acum posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică Neosurf, pentru a efectua plăţi pe internet într-o manieră simplă, sigură şi accesibilă, precizează un comunicat de presă al PayPoint.

Conform unor studii recente Gemius Research - Ecommerce Romania 2014, 40% dintre românii care obişnuiesc să facă cumpărături online estimează că vor cheltui în anul următor şi mai mulţi bani pe internet.

În acest context, prin intermediul parteneriatului cu Neosurf, PayPoint aduce pe piaţa locală acest nou serviciu ce sporeşte accesibilitatea plăţilor pe internet, se arată în comunicat.

Întregul proces de convertire a numerarului în monedă electronică este simplu, sigur şi rapid: consumatorii pot merge în oricare din cele peste 9.200 de magazine PayPoint din ţară, unde pot plăti în numerar pentru a achiziţiona vouchere Neosurf la valoarea dorită (25, 50, 100 sau 300 RON). Voucher-ul conţine un cod secret, ce se utilizează ulterior pe internet, pentru a efectua o plată la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fără a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit.

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, a declarat: "Prin semnarea acestui parteneriat, PayPoint marchează o nouă premieră, prin introducerea pe piaţa locală a serviciillor acestui jucător internaţional. Această lansare subliniază, încă o dată, eforturile noastre de a varia tot mai mult produsele şi serviciile oferite, răspunzând unor nevoi tot mai diverse ale consumatorilor noştri. Pentru PayPoint, siguranţa şi comoditatea sunt elemente cheie, de aceea suntem convinşi că avantajele sistemului nostru de plată vor fi apreciate de utilizatorii Neosurf, în căutarea unor soluţii practice pentru plăţi online în siguranţă,".

Nicolas Saubie, Preşedinte Neosurf Cards SAS, a precizat: "Din momentul în care am lansat Neosurf în Franţa, în 2004, mi-am dorit să fim prezenţi în pieţe cu un ritm de dezvoltare crescut, aşa cum este cea din România. Colaboarea cu un operator respectat precum PayPoint, prin reţeaua sa impresionantă de comercianţi parteneri, va putea aduce siguranţa şi comoditatea plăţilor online în numerar mai aproape de milioane de consumatori care nu au sau nu vor să îşi folosească cardurile pe internet".

Neosurf este disponibil utilizatorilor din întreaga lume din 2004. Voucherele Neosurf sunt acceptate de mii de site-uri, din diverse zone de interes pentru consumatori, precum divertismentul online (jocuri online, pariuri, jocuri de noroc, etc) şi nu numai, se arată în comunicatul menţionat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb