NEPI Rockcastle a deschis spaţii de lucru flexibile în cinci centre comerciale

V.G.
Companii / 16 noiembrie 2022

NEPI Rockcastle a deschis spaţii de lucru flexibile în cinci centre comerciale

NEPI Rockcastle în cinci centre comerciale din România, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Astfel, vizitatorii centrelor vor avea de acum posibilitatea de a lucra în birouri mobile, acest beneficiu fiind parte a strategiei NEPI Rockcastle de a îmbunătăţi constant experienţa clienţilor săi, oferindu-le facilităţi adaptate nevoilor lor.

Potrivit sursei citate, birourile sunt create de Nooka Space, start-up care a dezvoltat prima reţea de birouri inteligente de proximitate din lume. Spaţiile sunt amplasate atât în interiorul, cât şi în exteriorul centrelor comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Shopping City Timişoara, Promenada Sibiu şi Shopping City Sibiu. Spaţiile flexibile şi inteligente le vor da utilizatorilor posibilitatea să lucreze sau să aibă întâlniri de afaceri într-un cadru intim, ferit de zgomot şi agitaţie, având în acelaşi timp acces deplin la toate serviciile pe care le oferă un centru comercial.

Colaborarea cu NEPI Rockcastle a constituit prilejul lansării Nooka Cube, un nou model de birou, proiectat special pentru spaţii exterioare, iar prima unitate a fost deja instalată la Promenada Mall. Cu o capacitate de două birouri, Noka Cube are integrată tehnologia IoT (Internet of things), pentru a permite gestionarea inteligentă şi personalizarea condiţiilor de lucru, şi dispune de mobilier şi tehnologie de ultimă generaţie. Designul modern permite luminii naturale să pătrundă în interior prin mai multe laturi, iar structura solidă a cabinei oferă un nivel ridicat de siguranţă, indiferent de condiţiile vremii. Reţeaua de birouri inteligente, proiectată special pentru centrele comerciale NEPI Rockcastle, include şi alte două modele de birouri, Nooka Air, destinate spaţiilor interioare, şi Nooka Max, pentru exterior.

Fiecare model de birou inteligent Nooka, fie că este adaptat spaţiilor interioare sau exterioare, oferă condiţiile optime pentru a lucra cât mai productiv, funcţionând ca nişte insule de linişte în zonele deschise şi aglomerate.

"Misiunea noastră este de a oferi vizitatorilor din centrele comerciale NEPI Rockcastle cea mai plăcută experienţă. Până de curând, o vizită la mall viza în primul rând componenta de shopping şi entertainment, dar pandemia a schimbat modul în care lucrăm şi a amplificat nevoia de flexibilitate. Parteneriatul cu Nooka Space constituie încă un pas important pe care îl facem pentru a le oferi clienţilor noştri servicii care să le acopere cât mai multe nevoi, de la cumpărături, la petrecerea timpului liber, iar de acum şi posibilitatea de a lucra în condiţii optime, în birouri inteligente, flexibile şi dotate cu tehnologie de top", a declarat Marius Barbu, Director Asset Management, NEPI Rockcastle.

Noile birouri flexible instalate în mall-urile deţinute de NEPI Rockcastle pot fi gestionate complet de către utilizatori, de la rezervarea intervalului orar dorit, până la personalizarea condiţiilor de lucru, precum reglarea temperaturii şi a luminii, direct din aplicaţia mobilă Nooka Space.

"Inovaţia ne ajută să ţinem pasul cu schimbările şi să răspundem nevoilor consumatorilor de astăzi, care apreciază din ce în ce mai mult serviciile de calitate, flexibilitatea şi soluţiile care permit un echilibru între viaţa profesională şi cea privată. Nooka Space are misiunea de a îmbunătăţi stilul de lucru hibrid, prin proiectarea unor spaţii de birouri private şi accesibile, ce pot fi gestionate în mod inteligent cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generaţie. Suntem foarte bucuroşi să aducem această infrastructură inovatoare în centrele comerciale NEPI Rockcastle şi să dezvoltăm conceptul de spaţii de birouri flexibile la cerere, ca o nouă ofertă de servicii de care clienţii pot beneficia la un click distanţă", a adăugat Sandu Băbăşan, cofondator, Nooka Space.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb