Nestle a fost recunoscută în Indicele Bloomberg pentru egalitatea de gen pentru al cincilea an consecutiv

G.D.
Companii / 2 februarie 2023

Nestle a fost recunoscută în Indicele Bloomberg pentru egalitatea de gen pentru al cincilea an consecutiv

Pentru al cincilea an consecutiv, Nestle a fost nominalizată în Bloomberg Gender-Equality Index (GEI), ediţia 2023, cu un scor de 78,5%, peste scorul mediu al indicelui de 73%, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, GEI măsoară egalitatea de gen în peste 70 de metrici pe cinci piloni, precum resurse de leadership şi de talent, egalitatea în remunerare şi paritate de gen, cultură incluzivă, politici împotriva hărţuirii sexuale, sau modul în care compania sprijină egalitatea de gen în afara companiei.

"Suntem încântaţi că eforturile noastre de a promova egalitatea de gen în forţa de muncă şi de a le da putere femeilor de-a lungul lanţului nostru valoric au fost recunoscute încă o dată. Credem cu tărie că luarea de măsuri pentru a asigura participarea egală a femeilor în societate nu este doar lucrul corect, ci şi sprijină o mai bună luare a deciziilor, bazată pe o cultură mai incluzivă care îmbunătăţeşte inovaţia şi creşte satisfacţia profesională în rândul angajaţilor. Egalitatea de gen este o călătorie continuă. Vom continua să-i acordăm prioritate în cadrul afacerii noastre, pe calea către egalitatea de gen", a spus Beatrice Guillaume- Grabisch, Head of Group Human Resources and Global Business Services.

Nestle accelerează eforturile de a promova echilibrul de gen în companie şi continuă să pună în aplicare politici, iniţiative şi proiecte pentru a construi o forţă de muncă şi o cultură mai diverse, echitabile şi incluzive. În prezent, 45% din funcţiile sale de conducere sunt ocupate de femei, iar compania continuă să lucreze pentru paritatea de gen la toate nivelurile de conducere. Nestle s-a angajat, de asemenea, să crească până la sfârşitul anului 2022 numărul de femei în cele mai bune 200 de posturi de conducere superioară la 30%. Compania va raporta progresul în ceea ce priveşte acest obiectiv în Creating Shared Value and Sustainability Report, ediţia 2022.

De asemenea, compania promovează echitatea de gen în cadrul lanţului său de aprovizionare, în special în comunităţile agricole din care provine.

"Această recunoaştere la nivel internaţional ne onorează şi certifică faptul că Nestle este un loc în care femeile au cu adevărat şanse egale. În cadrul organizaţiei noastre, femeile reprezintă 59% din forţa de muncă, iar la nivelul conducerii companiei, 66% din poziţii sunt ocupate de femei" , spune Silvia Sticlea, Country Manager, Nestle Romania, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb