Nestle lansează concursul de proiecte "Creştem împreună"

S.B.
Companii / 1 septembrie 2021

Nestle lansează concursul de proiecte "Creştem împreună"

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate în România, Nestle lansează concursul de proiecte "Creştem împreună", potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Prin intermediul acestui concurs de granturi, Nestle doreşte să descopere 10 proiecte, 10 idei care pot contribui la redresarea României după pandemie. Concursul se desfăşoară în perioada

1 septembrie - 29 noiembrie 2021.

"Obiectivul Nestle este acela de îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor şi de a aduce plus valoare pe termen lung în comunităţile din care facem parte. În această direcţie acţionăm ca un partener responsabil, pentru a pune împreună bazele unui viitor sustenabil pentru generaţiile următoare. Eforturile companiei sunt concentrate pe dezvoltarea de soluţii inovatoare, aliniate Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, astfel încât să oferim consumatorilor produse sănătoase şi gustoase, fără a compromite gustul şi calitatea acestora. Ca parte a acţiunilor de îmbunătăţire a calităţii vieţii, am consolidat programul "Nestle for Healthier Kids", am extins activităţile iniţiativei "Nestle needs YOUth" şi continuăm dezvoltarea activităţilor de management sustenabil al performanţei de mediu prin iniţiativa "Nestle for a Waste Free World". La un an de la criza generată de pandemia Covid-19, lansăm o invitaţie deschisă către publicul larg, astfel încât împreună să contribuim la redresarea economico-socială a României. După o perioadă dificilă pentru noi toţi, aşteptăm cu mare interes ideile şi proiectele care pot genera schimbări pozitive în România, şi vrem să ne bucurăm alături de toţi românii cu ocazia aniversării de 25 de ani", declară Leszek Wacirz, Country Manager Nestle România.

În concurs se pot înscrie startup-uri şi organizaţii non-guvernamentale fără scop lucrativ cu experienţă de minimum 1 an în derularea de proiecte sociale, cu rezultate concrete şi cel puţin 100 de beneficiari, care au demonstrat transparenţă şi sunt înfiinţate conform legislaţiei din România.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb