Nicolicea: Pensiile recalculate ale militarilor vor fi afişate pe site-ul Ministerului Apărării

F.A.
Politică / 18 ianuarie 2011

Pensiile recalculate ale rezerviştilor militari vor fi postate mâine pe site-ul Ministerului Apărării. Declaraţia a fost făcută la Realitatea Tv de către deputatul UNPR Eugen Nicolicea care a precizat că astfel vor fi eliminate toate suspiciunile legate de scăderea pensiilor. "Special ministrul va apărea în public şi va prezenta pe site. Probabil că miercuri va prezenta pe site toate pensiile recalculate din care va reieşi că într-adevăr pensiile celor cu stagiu complet de cotizare sub 3000 de lei nu vor scădea ba chiar vor creşte", a declarat Eugen Nicolicea, deputat UNPR.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. In luna decembrie 2010 am primit adeverinta de venit pt.tatl meu ,care are 43 ani lucrati din care 14 ani capitan si 29 ani in viata civila.Spre surprinderea noastra ,din adeverinta rezulta doar venitul pe 20 luni din cei 14 ani lucrati ca ofiter in armata. Cum e posibil ca sa nu se gaseasca perioada 1942-1950 si 1956-1958 si inca multe alte luni bune in periada 1950-1956.Am dat spre stire ca sa stie si alte persoane care poate au aceleasi probleme si faptul ca nu se regasesc perioade bune din activitate,si atunci ne surprinde ca vin asa pensii mici ..!?

    Deci am facut contestatie la adresa de veit,ceea ce inseamna ca alte vreo 3 luni va avea pensia diminuata incorect.Si cine stie daca se va regasi perioada respectiva.Daca nu se regaseste perioada respectiva ce trebuie sa facem ?cui ne mai adresam,cind ni se pierd drepturile? 

    Cu asta ce se rezolva dl.NICOLICEA pt ca o mare parte din pensionarii M.ApN sunt cu stagiu ne indeplinit .Noi am iesit legal la pensie la acea vreme.Dumneavoastra dece nu vi=se ridica mandatul de prlamentar dupa ce ati fugit dintr=un partid in altul pt ca pe d.voastra v=au votat sustinatori unui partid si ar trebui sa fiti invinui de TRADARE daca stiti ce inseamna asta .Dar legile d.voasra trebuie respectate numai de opinca d.le PARLAMENTAR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb