NICUŞOR DAN, DESPRE LIVIU DRAGNEA: "E o glumă foarte bună ca un condamnat penal pentru fraudarea alegerilor să vorbească de fraudarea alegerilor"

Mathias Klein
Politică / 22 noiembrie 2016

Nicuşor Dan (Sursa foto: Facebook)

Nicuşor Dan (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 20:00 Iohannis, întrebat despre declaraţiile lui Dragnea privind posibilitatea fraudării alegerilor: "Chiar el?"

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, astăzi, ironic declaraţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora PNL ar putea încerca fraudarea alegerilor. Întrebat despre declaraţia lui Dragnea, Iohannis a replicat zâmbind: "Chiar el?".

Aflat la Iaşi, preşedintele Iohannis a fost întrebat de jurnalişti ce părere are despre declaraţiile lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor. "Chiar el?", a răspuns, ironic, Klaus Iohannis, fără a face alte comentarii, relatează News.ro.

Şi premierul Dacian Cioloş a ironizat îngrijorarea lui Liviu Dragnea privind posibilitatea fraudei electorale.

"Am înţeles că domnul Liviu Dragnea este îngrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Ştiu că dumnealui este un om cu experienţă în organizarea alegerilor şi mai ştiu că, în trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere", a scris Cioloş, pe Facebook.

(I.S.)

------------

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat astăzi, referindu-se la afirmaţiile preşedintelui PSD Liviu Dragnea, care spunea că se teme ca alegerile parlamentare să nu fie fraudate, că "este o glumă foarte bună ca un om condamnat penal pentru fraudarea alegerilor să vorbească de fraudarea alegerilor".

"Este o glumă foarte bună ca un om condamnat penal pentru fraudarea alegerilor să vorbească de fraudarea alegerilor", a declarat Nicuşor Dan, întrebat într-o conferinţă de presă cum comentează afirmaţiile lui Liviu Dragnea, care şi-a exprimat recent îngrijorarea faţă de corectitudinea desfăşurării procesului electoral de la alegerile parlamentare, relatează News.ro.

Întrebat dacă are suspiciuni cu privire la desfăşurarea alegerilor parlamentare, Nicuşor Dan a afirmat că există "o experienţă bogată despre ce se întâmplă în secţiile de votare" şi cu acest prilej a făcut un apel către electorat.

Nicuşor Dan a arătat: "Vreau să rog pe toţi oamenii care, indiferent cu ce partid intenţionează să voteze, să se înscrie pe listele de delegaţi ale USR pentru a putea să avem delegaţi în cele 19.000 de secţii. Ieri aveam 2.000 din 19.000. Noi avem termenul până pe 27 noiembrie să depunem la Birourile Electorale Judeţene, am cerut până mâine, până pe 23, pentru reprezentanţi ca să putem noi să procesăm. Reprezentanţii sunt cei plătiţi de stat, delegaţii sunt cei trimişi de partid, pentru ei termenul pe care l-am cerut este 2 decembrie, iar termenul la care noi trebuie să trimitem delegaţii este 5 sau 6 decembrie".

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la România TV, că are "suspiciuni" cu privire la schimbările de la MAI din ultime perioadă, precum şi ancheta DNA de la AEP.

Dragnea a precizat: "Sunt două instituţii cheie în organizarea alegerilor din România: MAI şi AEP. Ministerul de Interne a suferit transformări majore, cum-necum, de la începutul anului Dacian Cioloş a avut ţintă ca de acolo să plece Petre Tobă. (...) Acum MAI este condus de apropiatul lui Dacian Cioloş. Tulburări majore în MAI şi în serviciul secret al ministerului. (...) AEP a rămas fără conducător. AEP este cea care după alegeri centralizează voturile şi repartizează mandate, pe baza unui soft la care noi deocamdată nu avem acces".

Din acest motiv, Dragnea afirmă că a solicitat ca BEC să pună la dispoziţia partidului său aplicaţiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmând că nu este în regulă ca formaţiunile politice să nu aibă acces la ele în aceste condiţii.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nicusor avea o toba 

    Si batea cu ea la soba: bum, bum, bum!

    Realitatea, cruda si trista este ca nu-i vorba de nicio gluma. 

    Cuișor, faci referire la un abuz al justiției controlate politic. Tocmai tu, spuma străzii, talpa poporului, geniul mediu de la țară rămas la oraș, să faci bășcălie despre un abuz al instituțiilor de forță? Te crede lumea într-un fel, în felul în care pozezi, dar tu ești invers, complet invers! Să te ajute sistemul să intri în Parlament, după asta te va cunoaște lumea exact așa cum ești.

    Cu CNP- ul + SMARTPHON ??????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb