Nicuşor Dan explică de ce nu îşi exprimă în primul tur al alegerilor prezidenţiale susţinerea faţă de un candidat

R.S.
Politică / 28 octombrie

Nicuşor Dan explică de ce nu îşi exprimă în primul tur al alegerilor prezidenţiale susţinerea faţă de un candidat

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, reafirmă că nu va exprima public susţinerea faţă de un candidat în primul tur al alegerilor prezidenţiale. El a explicat, duminică seară, care sunt raţiunile pentru care nu spune public ce candidat susţine, conform News.ro.

"Mai e o lună până atunci dar, aşa cum am spus, e greu, când necesitatea acestei majorităţi în Consiliu (Consiliul General al Municipiului Bucureşti - n.r.), e greu ca eu să ies public să mă pronunţ într-un sens sau în altul", a afirmat Nicuşor Dan, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la B1 Tv.

Întrebat dacă se teme că, exprimând susţinerea faţă de un candidat de dreapta, ar pierde sprijinul consilierilor celorlalte partide de dreapta, edilul a răspuns: "Nu este doar asta, este vorba despre un parteneriat pe care vreau să-l am, o echidistanţă pe care eu vreau să o am cu toate partidele care vor forma majoritatea", potrivit News.ro.

Nicuşor Dan a semnat pentru susţinerea candidaturilor reprezentanţilor formaţiunilor din spectrul politic de dreapta, el exprimându-şi în repetate rânduri speranţa că un preşedinte de dreapta va fi ales, iar România va fi condusă de un guvern de dreapta, sprijinit în Parlament de o majoritate de dreapta.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. vai ,vai,nu mai pot dormi linistit din cauza acestei probleme!

    ND e influiansarul meu,ce va vota primul gospodar al Buc,asa voi vota si eu! 

    daca nu ne spune mai repede ce si cu cine,iau un jidvei si fac o lectura la Caragiale care poate la vremurile moderne pe care le traim sa fie Primul influiansar al procesului electoral!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    Dupa ce sute de mii de romani,au stat zeci de ore sa se inchine la mostele sfintei PARASCHEVA si ale sfantului DIMITRIE,iata ca cei de pe dreapta a esicherului POLITIC,au descoperit ca in romania,este un sfant in viata nu mort.Asa se face ca CIUCA,LASCONI si ORBAN,se inchina la m mostele noului sfant pe nume de NICUSOR DAN. Realizarile SFANTULUI DAN,au fost si sunt foarte apreciate de bucuresteni,care sub domnia acestuia in primul mandat,sau incalzit cu flacara de la aragaz,sau spalat la ligean si au circulat prin oras,mai mult pe jos,intrucat cu mijloacele de transport in comun sau cu masinile personale,este periculos sa mergi la serviciu cu ele,. Dintre cei trei competitori de dreapta,prin MILOGIREA la SFANT,se dovedesc generalul CIUCA si nefecundata LASCONI. Intr-o postare a lui SRS,acesta se intreba care dintre candidatii de dreapta vor cadea intre scaune.Doi dintre cei trei competitori,CIUCA si LASCONI,au cazut insa sub masa,iar masa fiind acoperita cu o fata de masa care acoperea masa pana jos,nimeni nu a vazut ce fac cei doi sub masa,insa de sub masa ,se auzeau niste gemete demne de filme cu sex americane. PNL si USR,spera ca dupa ce vor iesi de sub masa,unul dintre cei doi competitori(careo rsa invinga)se vor intelege si cel invins sa cedeze in favoarea invingatorului. Si uite asa,romanii,cu ajutorul oferit de sfantul DAN,DREAPTA,va da cel mai mare presedinte al tarii,care il v-a intrece in realizari chiar si pe IOHANNIS. Sa BATA CLOPOTELE,iar pe dealuri sa fie aprinse focurile,care sa scoata in vazduh FUM ALB. LA MAI MARE SI MAI TARE.!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    1. Bun, bravo!

      Acord

      Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb