Noi fonduri alocate în lupta anti-Covid 19

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 martie 2020

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) anunţă realocarea sumei de aproximativ 900 de milioane de euro către industriile afectate de criza provocată de pandemia COVID-19, se arată într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Potrivit documentului, atât întreprinderile mici şi mijlocii, cât şi municipalităţile, companiile de producţie, de utilităţi şi a celor farmaceutice care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19 vor fi ajutate de către specialiştii Băncii pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre prin servicii suplimentare de asistenţă tehnică.

Reprezentanţii BSTDB informează: "În condiţiile actuale critice şi ale schimbărilor de percepţie a pieţei privind riscurile şi lichiditatea, Banca va continua să ajute întreprinderile mici şi mijlocii, cel mai vulnerabil segment de companii, şi să ofere sprijinul de care ţările membre şi întreprinderile noastre au nevoie. Vom oferi asistenţă tehnică suplimentară clienţilor afectaţi pentru a facilita pregătirea proiectelor, inclusiv planuri de afaceri, studii de fezabilitate, evaluări ale impactului asupra mediului etc. Banca se va concentra pe asistenţa acordată municipalităţilor, companiilor de producţie, de utilităţi şi a celor farmaceutice care se află în prima linie a luptei împotriva COVID-19".

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre este o instituţie financiară internaţională înfiinţată de 11 state din zona Mării Negre: Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina. Sediul central al băncii este în Salonic (Grecia), iar scopul instituţiei îl reprezintă sprijinirea dezvoltării economice şi cooperarea regională prin acordarea de împrumuturi, linii de credit, capitaluri şi garanţii pentru proiecte şi prin finanţări comerciale în sectoarele publice şi private din ţările membre.

Capitalul autorizat al BSTDB este de 3,45 miliarde de euro. Banca beneficiază de un rating pe termen lung "A-" acordat de Standard and Poor's (S&P) şi "A2" acordat de Moody's.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb