Noi numiri în Egis România S.A.

A.D.
Companii / 22 octombrie

Noi numiri în Egis România S.A.

Egis şi-a reorganizat activităţile în România cu noi roluri de management, pentru a consolida afacerea pe segmentul de transporturi, pentru a se alinia mai bine la structura organizaţională a Grupului şi pentru a creşte eficienţa generală a activităţii sale.

Potrivit unui comunicat primit la redacţie, de la începutul acestei toamne, o nouă structură a activităţii companiei a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al Egis România S.A. Prin aceasta, Departamentele de Proiectare în Transporturi şi Supervizare în Transporturi au fost comasate într-un singur departament nou, Departamentul de Transporturi, şi au fost adoptate mai multe alte măsuri menite să asigure o organizare mai eficientă şi mai eficace a activităţii companiei. Noua structură organizaţională a Egis în România implică, de asemenea, extinderea responsabilităţilor managerilor seniori, precum şi deschiderea de noi poziţii de conducere în cadrul companiei.

Noua organizare a companiei se aliniază cu strategia de dezvoltare a Egis la nivel de grup şi include extinderea rolului şi responsabilităţilor lui Rosario Russo, fost manager al departamentului de Proiectare în Transporturiuri, care va gestiona acum producţia pe partea de proiectare într-o reţea de birouri de proiectare Egis din întreaga lume. Acest lucru va facilita o colaborare mai mare şi transferul de idei între centrele de producţie de proiectare, în timp ce se va îmbunătăţi capacitatea Egis de a echilibra cererea şi capacitatea în cadrul portofoliului său în creştere rapidă de proiecte de proiectare.

Cunoscut pe piaţa de proiectare a infrastructurii din România, unde este activ de mai bine de 17 ani, Rosario Russo va ocupa acum poziţia de Head of Technical Production, Transportation Business Line.

În noua sa poziţie, Rosario Russo va avea biroul în Franţa şi va călători frecvent între centrele de producţie de proiectare Egis din Europa. Manuela Copcea, noul Manager al Departamentului de Transporturi Manuela Copcea, fost manager al Departamentului de Supervizare în Transporturi, conduce acum noul Departament de Transporturi, cu responsabilităţi extinse în cadrul companiei, supervizând toate echipele şi proiectele de proiectare şi supervizare în domeniile transporturiului rutier, feroviar şi urban din România. În acest rol, Manuela va fi responsabilă de aproape 100 de angajaţi organizaţi în echipe separate şi cu birourile în diverse locaţii din România.

Manuela Copcea şi-a început cariera ca Asistent Tehnic la Ministerul Transporturilor şi este alături de Egis în România de mai bine de 21 de ani, unde a ocupat poziţii de conducere senior din 2003.

Noile schimbări în organizaţie au deschis două noi poziţii de management, ambele în departamentul condus de Manuela Copcea. Astfel, poziţia de Adjunct al Managerului Departamentului de Transporturi va fi asigurată de Andrei Negrescu, iar poziţia de Lider al Echipei de Supervizare în Transporturi de Alexandru Iuga, care a intrat în companie deja de mai bine de şapte ani şi a deţinut poziţii cheie în supervizarea unor lucrări importante de infrastructură, cum ar fi Autostrada Transilvania.

"Activitatea Egis în România a fost foarte dinamică în ultimii ani, în concordanţă cu creşterea Egis la nivel global. În acest sens, am aliniat mai bine afacerea locală la organizarea grupului pe linii de afaceri. Cel mai important, am realizat acest lucru prin introducerea de oportunităţi de creştere pentru angajaţi şi, în acelaşi timp, prin facilitarea eficienţei operaţionale. Ne aşteptăm ca această nouă structură organizaţională să permită Egis să continue să se consolideze pe măsură ce continuăm să punem bazele pentru succesul pe termen lung în România", a declarat James Hanson, Director General la Egis în România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb