Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unităţi şi dezvoltare accelerată la nivel naţional

Comunicate de presă / 10 decembrie 2021

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unităţi şi dezvoltare accelerată la nivel naţional

Anul 2021 a fost pentru 5 to go anul reinventării. Noile direcţii strategice şi viziunea celor doi cofondatori au adus la final de an rezultate spectaculoase: un total de 296 de unităţi deschise la nivel naţional, din pragul de 300 de unităţi stabilit la începutul anului, o cifră de afaceri de peste 13,5 milioane de euro, o echipă mai stabilă şi mai puternică, noi concepte şi divizii lansate. Cu aceste premise, obiectivele setate pentru 2022 sunt curajoase: deschiderea a 200 de locaţii noi, cu viziunea de a ajunge la un total de 1,000 de cafenele în România, în următorii 5 ani. Totodată, 5 to go va continua să inoveze la nivel de produse şi pregăteşte multe noutăţi pentru consumatori, conform unui comunicat remis redacţiei.

Creşterea cifrei de afaceri, după un an de scădere, este rezultatul eforturilor de dezvoltare a numărului de unităţi, dar şi al creşterii mediei de bon, ca urmare a diversificării portofoliului de produse, prin introducerea de noi game premium. Anul acesta au fost deschise până acum 90 de cafenele, iar 16 sunt în proces de amenajare, urmând a fi deschise în perioada imediat următoare.

"În 2021, am avut motoarele turate mai mult ca niciodată. Se ştie cât de dificilă a fost perioada aceasta, iar eforturile de a păstra cafenelele deschise şi francizele active pentru partenerii noştri au adus o presiune mare pentru echipa centrală. Tocmai de aceea, am investit în consolidarea echipei. Anul acesta aproape s-a dublat numărul colegilor mei, în special în departamentele care oferă sprijin în relaţia cu francizaţii, precum cel de business development, customer service şi retail. Şi echipa de management s-a întărit prin colaborarea cu Călin Ţiplea, din rolul de Chief Operating Officer. Întotdeauna am spus că echipa este cel mai valoros lucru, fără oamenii potriviţi este greu să creezi valoare pentru un brand şi să creşti o afacere, indiferent de domeniu. Sunt pregătit ca alături de ei să construim mai departe succesul 5 to go!", a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Dezvoltarea 5 to go la nivel naţional a fost accelerată anul acesta la nivelul oraşelor mici şi mijlocii, reţeaua având în acest moment acoperire în 60 de oraşe. Pe lângă Bucureşti, oraşele în top cu cel mai mare număr de cafenele sunt Braşov, Constanţa, Ploieşti, Bacău şi Iaşi.

"5 to go devine un liant pentru comunitatea din oraşele mici, succesul în astfel de locaţii fiind de necontestat, încă de la lansare. Ne bucurăm că am construit parteneriate locale valoroase cu francizaţii din ţară şi astfel am dezvoltat reţeaua 5 to go. Momentan, aproape 20% dintre cafenelele noastre sunt în oraşe cu mai puţin de 50,000 de locuitori. Dezvoltarea locală va rămâne o prioritate şi în 2022, suntem încrezători în succesul pe care îl vor avea cafenelele noastre şi în potenţialul de a deveni un reper pentru consumatori", a declarat Lucian Bădilă, cofondator 5 to go.

Anul 2021 a fost marcat şi de multe premiere: extinderea internaţională a 5 to go, în parteneriat cu Donuterie, listarea în retail cu o gamă special dezvoltată de produse ready to drink pe bază de cafea, dezvoltarea de parteneriate valoroase cu producători şi dezvoltarea de noi produse, dar şi achiziţia unui lanţ local de cafenele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb