NORDIS Group anunţă începerea livrărilor din ansamblul hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia

G.D.
Companii / 12 aprilie 2022

NORDIS Group anunţă începerea livrărilor din ansamblul hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia

Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium, anunţă oficial că în luna iulie a acestui an începe livrarea unităţilor hoteliere şi rezidenţiale din etapa I a ansamblului Nordis Mamaia, conform unui comunicat remis redacţiei. Până la finalul anului, dezvoltatorul estimează că va preda până la 1000 de proprietăţi din proiectul său situat la malul mării.

Potrivit sursei citate, în prezent, unităţile din clădirile hoteliere 1 şi 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate în proporţie de 95% şi vor fi livrate începând din vară, când se vor încheia şi contractele de vânzare-cumpărare cu proprietarii. Cele două corpuri hoteliere fac parte din cel mai mare ansamblu hotelier şi rezidenţial de 5 stele de pe litoralul românesc.

Localizat în zona de Nord a staţiunii, Nordis Mamaia este un mix între segmentul rezidenţial şi cel hotelier, completat de zone de relaxare şi facilităţi ce confirmă standardul unui hotel de 5 stele: piscine interioare şi exterioare, spa de 3.200 mp, 12 restaurante şi cafenele, cinema, sală polivalentă, galerie comercială cu branduri premium, loc de joacă pentru copii, centru de recuperare medicală, plajă privată de 26.000 de metri pătraţi.

Începând cu luna iulie a acestui an, investitorii Nordis vor deveni proprietarii investiţiei lor şi vor primi toate beneficiile garantate. Respectând politica agreată contractual, compania va achita un venit lunar fiecărui proprietar care a investit într-o cameră sau un apartament de hotel. Conform randamentului anual de 7% garantat, chiriile pe care le vor primi investitorii pot depăşi şi 1000 euro.

Totodată, Nordis Group dezvoltă etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia, situată chiar lângă cele 4 corpuri deja construite la mare. Etapa a doua cuprinde peste 1160 de apartamente rezidenţiale şi numeroase servicii şi facilităţi de 5 stele: piscine exterioare, sală polivalentă cu peste 1000 de locuri, centru de recuperare medicală, casino VIP, spaţii comerciale. În prezent este finalizată fundaţia de piloţi foraţi pentru corpurile din etapa a doua. Pentru aceste proprietăţi, cumpărătorii pot beneficia opţional de mobilare la standardul de calitate Nordis, precum şi de serviciul de property management. Acest serviciu presupune închirierea unităţii prin intermediul Nordis, fără alte griji din partea proprietarului în ceea ce priveşte găsirea chiriaşilor, curăţenia şi gestionarea proprietăţii, subliniază sursa citată.

Compania Nordis Group, prin divizia Nordis Hotels, se va ocupa integral de operarea hotelului, fără griji sau riscuri pentru investitorii din hotel. Mai mult, fiecare proprietar are beneficiul unei vacanţe de 7 zile în fiecare an în unitatea pe care o deţine, bucurându-se de confortul şi calitatea oferite de un hotel de 5 stele.

"În contextul inflaţiei în creştere, unităţile hoteliere Nordis Mamaia reprezintă la acest moment un produs financiar sigur, garantat cu o proprietate imobiliară. Avantajul major al unei astfel de investiţii îl deţin cei care au cumpărat încă din stadiul de construire şi care se bucură de o apreciere în timp cu până la 40% din valoarea proprietăţii. Am vândut 90% din stocul hotelier la mare, 100% din cel de la Sinaia şi 50% din unităţile hoteliere de la Braşov, ceea ce validează atractivitatea produsului şi a acestui model de business nou pentru România. Ne-am asumat rolul de pionier şi ne ţinem de promisiune: inovăm, livrăm şi oferim cel mai înalt standard de calitate în dezvoltări imobiliare", declară Emanuel Poştoacă, Preşedinte şi Fondator Nordis Group.

Proiectat pentru a face diferenţa şi a stabili un nou standard în rândul hotelurilor de 5 stele, prin calitatea oferită şi complexitatea serviciilor, Nordis Mamaia aduce un plus semnificativ în conturarea noului trend in dezvoltarea hotelieră şi rezidenţială de pe litoralul Mării Negre.

Ansamblul Nordis Mamaia respectă normele GREEN Homes, având în prezent pre-certificarea din partea Romania Green Building Council, care atestă implementarea unor măsuri şi soluţii sustenabile pentru atingerea unui nivel de eficienţă energetică superior, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Le-au luat banii de 3 ani și îi amână continuu. La toamnă., la iarnă, vara următoare. Nu le mai dați bani în avans ca să nu-și mai bată joc de voi pe banii voștir!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb