Nordis Group: vânzări de peste 137 milioane lei în primul semestru al anului 2023

A.C.
Companii / 7 iulie 2023

Nordis Group: vânzări de peste 137 milioane lei în primul semestru al anului 2023

În primele 6 luni ale anului 2023, compania Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de 5 stele din România, a realizat vânzări de peste 137 miloane de lei. Valoarea reprezintă suma precontractelor de vânzare de apartamente în cadrul celor 4 proiecte pe care le are în dezvoltare şi a contractelor de vânzare - cumpărare din ansamblurile finalizate, conform unui comunicat al companiei.

Nordis Group menţine un trend ascendent în ceea ce priveşte vânzările, raportând în prima parte a anului o creştere cu peste 10% a vânzărilor, comparativ cu primele 6 luni din 2022. Cu privire la modul de plată, 99% dintre achiziţiile de anul acesta în cadrul Nordis au fost realizate cu bani cash, fără credite imobiliare.

Cumpărătorii manifestă un interes activ pentru segmentul imobiliar cu perspectivă de investiţie din portofoliul Nordis Group, motivaţi de randamentul anual de 7% pentru produsele hoteliere şi 10% estimat pentru produsele rezidenţiale achiziţionate pentru generarea unui profit.

Nordis Group a vândut în primele 6 luni ale anului unităţi finalizate în cadrul proiectului Nordis Mamaia, acolo unde preţurile au ajuns la maturitate, valoarea unui apartament cu 3 camere tranzacţionat de peste 400.000 euro. Investitorii au optat pentru pachete de investiţie cu proprietăţi în curs de construire, valoarea unui pachet vândut, format din 9 studiouri din etapa a II-a, la pretu; de 760.000 euro + TVA.

Cele mai cerute unităţi au fost apartamentele rezidenţiale de tip studio din etapa a II-a de dezvoltare a Nordis Mamaia, unde aprecierea în timp este de 40%, iar randamentul anual poate depăşi 10%. În prezent, preţul unui studio din etapa a II-a porneşte de la 65.900 euro + TVA.

Proiectul de pe Valea Prahovei - Nordis Braşov se află în curs de dezvoltare, a atras investitori care au cumpărat apartamente atât pentru uz personal, cât şi în scop de investiţie, iar metoda de plata preferată este cea în tranşe, cu avans de 25%.

Încă din 2022, Nordis Group a demarat procesul de predare a unităţilor finalizate de la Nordis Mamaia, ce a realizat până în prezent peste 450 de predări ale apartamentelor din corpurile hoteliere şi rezidenţiale ale etapei I. Apartamentele sunt dotate cu sistem SMART Home şi au vedere către mare şi lac. Peste 280 de proprietari ai apartamentelor rezidenţiale au optat pentru serviciul de mobilare oferit de dezvoltator, pentru a beneficia de o amenajare în acord cu întreg designul şi stilul Nordis.

Odată cu deschiderea hotelului Nordis Mamaia, conform studiului Horwath, valoarea proprietăţilor se va aprecia cu aproximativ 40%, arată un comunicat al companiei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. perioada de acum din Romania cu maxima exuberanta sepculativa imi aduce aminte de perioada din Italia (litoralul lo rpe vremuri speculativ).

    s c cr e t 

    Iar au inceput baietii cu propaganda in plin sezon

    Cine ar cumpara un apartament in haosul de acolo?

    Nu se apreciaza nimic lumea si-a dat seama care e treaba cu haosul din zona aia.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb