North Bucharest Investments: Februarie 2024-o lună cu ascensiune rapidă pentru piaţa imobiliară

A.F.
Companii / 6 martie

Vlad Musteaţă, CEO NBI

Vlad Musteaţă, CEO NBI

Într-o perioadă caracterizată de o dinamică fluctuantă pe piaţa imobiliară din Bucureşti, compania North Bucharest Investments se distinge prin rezultate remarcabile în luna februarie a anului 2024. Cu o creştere a numărului de tranzacţii cu 25% - de la 68 în ianuarie, la 85 în februarie - compania demonstrează nu doar un interes sporit din partea clienţilor săi, dar şi o consolidare a poziţiei sale pe piaţă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, această creştere este remarcabilă nu doar prin numărul de tranzacţii efectuate, ci şi prin valoarea medie a acestora, care a crescut de la 110.000 euro la 140.000 euro.

"Suntem martorii unei perioade dinamice în piaţa imobiliară, care ne oferă oportunităţi semnificative de creştere şi dezvoltare. Creşterea numărului de tranzacţii şi valoarea acestora reflectă încrederea clienţilor în proiectele noastre şi în calitatea locuinţelor pe care le oferim. Aceasta nu este doar o victorie pentru North Bucharest Investments, ci şi o dovadă a solidităţii pieţei de real estate din Capitală," a spus Vlad Musteaţă, CEO NBI.

În contextul unei uşoare creşteri a preţurilor pe segmentul apartamentelor vechi cu trei camere din Capitală în februarie 2024, succesul North Bucharest Investments devine şi mai notabil. În timp ce piaţa înregistrează o stabilitate în preţuri, cu o medie de 106.800 euro în februarie 2024, şi o dinamică mixtă în diferite zone ale Capitalei, North Bucharest Investments reuşeşte să atragă investiţii semnificative în proiectele sale.

Modificarea cotei TVA pentru locuinţele de până în 120.000 de euro, de la 5% la 9%, introdusă la începutul anului 2024, a avut un impact semnificativ pe piaţa imobiliară. În acest context, performanţa companiei arată că North Bucharest Investments a reuşit nu doar să navigheze cu succes prin aceste schimbări, dar şi să capitalizeze pe oportunităţile generate de acestea.

Vlad Musteaţă a adăugat: "Adaptabilitatea este cheia în acest sector, iar schimbările în cota TVA ne-au împins să fim şi mai inovatori şi să găsim soluţii de care să beneficieze atât clienţii noştri, cât şi compania. Succesul nostru în luna februarie demonstrează că, prin concentrarea pe oferirea de valoare adăugată şi satisfacţia clienţilor, putem depăşi provocările pieţei şi putem continua să creştem."

Succesul înregistrat de North Bucharest Investments în februarie 2024 este un indicator clar al încrederii clienţilor în capacitatea companiei de a oferi proprietăţi de înaltă calitate, care răspund nevoilor şi aşteptărilor acestora. Într-un peisaj imobiliar în continuă evoluţie, compania îşi afirmă astfel rolul de lider în dezvoltarea proiectelor rezidenţiale care nu doar că atrag investiţii substanţiale, dar şi adaugă valoare comunităţii şi mediului urban din Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb