North Bucharest Investments lansează în parteneriat cu TOKERO achiziţia imobiliară cu criptomonede

T.B.
Companii / 9 octombrie 2023

Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments

Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments

Compania de investiţii şi intermediere imobiliară North Bucharest Investments (NBI) anunţă parteneriatul cu TOKERO, platforma de schimb criptomonede şi specializată în tranzacţii imobiliare, se arată într-un comunicat de presă al North Bucharest, remis redacţiei.

Toate tranzacţiile imobiliare NBI pot fi realizate acum şi cu ajutorul monedelor digitale, potrivit sursei citate.

"Într-o eră în care criptomonedele devin din ce în ce mai populare şi se dovedesc a fi nu doar o investiţie, dar şi o modalitate de plată tot mai accesată, am decis să urmăm cele mai noi tendinţe financiare şi în cadrul companiei North Bucharest Investment. Astfel, orice cumpărător poate să plătească în criptomonede, iar dezvoltatorii imobiliari a căror imobile le vindem, pot să păstreze criptomonede, sau pot să le convertească în Lei sau Euro. Prin intermediul serviciului implementat de Tokero propunerea de plată în criptomonede va ajuta la creşterea numărului de tranzacţii imobiliare, dar şi a volumului de plăţi cu monede virtuale," declară Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments, se mai arată în comunicat.

TOKERO este o platforma de schimb criptomonede care verifică sursa fondurilor cumpărătorului în calitate de entitate acreditată, relatează compania. Totodată, facilitează schimbul de monedă în funcţie de dorinţa expresă a cumpărătorului şi vânzătorului, informează şi asigură suport pentru tranzacţiile imobiliare atât vânzătorului, cumpărătorului cât şi agenţiei intermediare, informează sursa menţionată.

În plus, prin procedura de lucru implementată, TOKERO ajută şi la recomandarea de servicii notariale cu expertiză în realizarea achiziţiilor cu criptomenede care se pot dovedi dificil de înţeles chiar şi pentru experţii foarte buni dar care nu au fost implicaţi până acum în astfel de tranzacţii, potrivit comunicatului.

"Ne dorim să deschidem piaţa tranzacţiilor imobiliare cu criptomonede, pentru că am observat o nevoie de extindere în această direcţie. Colaborăm cu specialişti în domeniu şi pentru a îndeplini toate regulile legislaţiei în vigoare. TOKERO poate furniza inclusiv Scrisori de Bonitate care să ateste existenţa valorilor cripto cu echivalent în EURO/Lei în conturile şi adresele clienţilor asociate unui CNP specific. Se elimină astfel grija dacă Cumpărătorul este solvabil sau nu şi se evită situaţiile de anulare a tranzacţiilor," spune Marius Morra, CEO şi cofondator al TOKERO, relatează compania.

Soluţiile oferite în parteneriatul dintre North Bucharest Investment şi TOKERO, se adresează atât persoanelor fizice cât şi juridice, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb