Novak Djokovic, eliminat de la Indian Wells de locul 123 ATP

A.F.
Sport / 12 martie

Novak Djokovic

Novak Djokovic

Luca Nardi (ocupant al locului 123 în ierarhia mondială) a reuşit victoria car-ierei, italianul în vârstă de 20 de ani eliminându-l pe Novak Djokovic de la Indian Wells în turul al treilea, conform hotnews.ro.

Luca a început curajos meciul împotriva idolului copilăriei, cel cu care a măr-turisit că avea postere pe pereţii camerei sale. Singurul break al manşei întâi a fost decisiv, Nardi câştigând primul set cu scorul de 6-4.

Nu a fost panică în tabăra sârbului, cunoscut fiind faptul că Nole a mai cedat primul set şi împotriva altor adversari, dar a ieşit triumfător la final.

Conform acestui plan, liderul ATP a dat semne de revenire, a reusit două breakuri şi cu toate că şi-a cedat şi el o dată serviciul a câştigat manşa cu 6-3. Lucrurile începuseră să revină la normal.

Decisivul a fost echilibrat în prima sa parte, iar după ce şi-a salvat serviciul la capătul unui game maraton (la 1-1), Nole nu a mai avut ce să facă în gameul al şaselea: Luca a fost inspirat de la retur, a pus presiune pe celebrul său adversar, iar breakul a venit (4-2).

Cu toate că a încercat din răsputeri să revină, Djokerul nu a mai reuşit să re-dreseze lucrurile de la retur (unde conform statisticilor este cel mai bun din isto-rie), iar Luca s-a impus surprinzător cu 6-3.

La capătul unui meci de două ore şi 21 de minute, italianul a bifat surpriza an-ului în tenis, el trecând, scor 6-4, 3-6, 6-3, de Novak Djokovic.

Marile probleme ale lui Nole au venit în primul rând de pe serviciul al doilea, acolo unde procentajul punctelor câştigate a fost de doar 42%. Djokerul a ajuns în situaţia de a fi nevoit să apere 11 mingi de break (foarte multe pentru stand-ardele sale şi mai ales la un meci de două din trei seturi).

A salvat 8, iar restul de trei s-au transformat în breakuri pentru adversar.

Nole a avut 17 lovituri câştigătoare, în comparaţie cu cele 34 reuşite de Nardi. Italianul a pus totul pe cartea ofensivă, iar tactica a dat până la urmă roade.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb