Numărul creditelor acordate de "Porsche Bank" a crescut cu 83%

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 2 iulie 2009

"Porsche Bank" a finanţat în prima parte a programului REMAT acelaşi număr de autoturisme ca pe durata întregului program de anul trecut. "Porsche Bank", singura bancă din România specializată în credite auto, a înregistrat o creştere semnificativă în cererea de finanţări. Astfel, la finele lui mai 2009, numărul automobilelor finanţate era cu 83% mai mare în comparaţie cu perioada similară a anului trecut.

Programul REMAT reprezintă un proiect important pentru bancă. În prima parte a programului, "Porsche Bank" a finanţat 435 de maşini, un număr egal cu cel al maşinilor finanţate de-a lungul întregului program din 2008. Volumul finanţat aferent acestor contracte se situează la o valoare de 4,1 milioane de euro.

"Porsche Bank" a finanţat până la sfârşitul lunii mai un număr total de 965 de maşini, în creştere cu 83% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Volumul finanţat corespunzător acestor contracte este de 9,4 milioane de euro, spre deosebire de 3 milioane de euro, volumul finanţat în primele cinci luni ale lui 2008.

"Programul REMAT este o oportunitate pentru clienţi să îşi înlocuiască maşina, iar noi le oferim suport financiar. Ofertele noas­tre au făcut ca programul REMAT să reprezinte 45% din activitatea de creditare a companiei. De exemplu, am transformat prima de casare în avans pentru maşini cu valoarea sub 11.800 de euro", a declarat Kurt Leitner, CEO al "Porsche Finance Group". Conform datelor companiei, valoarea medie a creditelor auto prin programul REMAT a fost de 9.500 euro. Programul va continua anul acesta cu încă două etape.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb