Numărul de locuinţe vândute în Bucureşti a crescut cu 63% în aprilie

F.D.
Companii #Construcţii / 14 mai

Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments

Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments

Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să demonstreze în 2024 o performanţă remarcabilă de la o lună la alta, reflectând atractivitatea sa într-un mediu economic provocator. Datele furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) arată că în luna aprilie 2024 s-au vândut 4694 de locuinţe în Bucureşti, ceea ce reprezintă o creştere impresionantă de 63% faţă de aprilie 2023, când s-au înregistrat doar 2879 de unităţi vândute, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Acest avans substanţial al vânzărilor subliniază interesul ridicat pentru locuinţe noi şi nevoia pentru creşterea confortului de locuire, stimulat şi de randamentele mari ale investiţiilor imobiliare, dar şi de câştigurile tot mai bune din locuinţele cumpărate pentru a fi închiriate.

"Aprilie 2024 a fost o lună performantă pentru piaţa imobiliară din Bucureşti Creşterea semnificativă a vânzărilor reflectă încrederea sporită a cumpărătorilor în potenţialul de creştere a pieţei şi de randamentele bune care sunt aduse de investiţiile imobiliare.

În acest context, North Bucharest Investments a înregistrat o creştere de 115% a vânzărilor, cu 112 tranzacţii finalizate în aprilie 2024, comparativ cu 52 de unităţi vândute în aprilie 2023.

Factorii cheie, precum infrastructura modernă, poziţionarea centrală şi accesul la facilităţi esenţiale, continuă să atragă un număr tot mai mare de investitori şi cumpărători," explică Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Piaţa imobiliară din Bucureşti rămâne o destinaţie de top pentru cei care caută o investiţie sigură şi profitabilă şi care contuinuă să fie una dintre cele mai accesibile pieţe la nivel european.

Datele ANCPI mai arată că, în luna aprilie 2024, au fost vândute la nivelul întregii ţări, 61.718 de imobile, cu 7.360 mai multe faţă de luna martie a anului curent.

Prin creşterea puternică a vânzărilor de la o lună la alta, North Bucharest Investments îşi consolidează în 2024 rolul de lider în acest sector şi oferă un portofoliu extins de locuinţe de o calitate net superioară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb