O delegaţie din România participă la summitul de investiţii SelectUSA 2017

Cristina Radu
Companii / 20 iunie 2017

Delegaţia României la SelectUSA (Sursa foto: usembassy.gov)

Delegaţia României la SelectUSA (Sursa foto: usembassy.gov)

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a anunţat astăzi că 23 de delegaţi de la 17 companii dintr-o diversitate de sectoare din România vor participa în perioada 18-20 iunie la Summitul de Investiţii SelectUSA. Summitul pune în legătură companii şi organizaţii din întreaga lume pentru a facilita investiţiile în SUA. Companiile vor participa la summit alături de lideri globali de business şi de reprezentanţi ai guvernului SUA, conform unui comunicat trimis de ambasada SUA.

Ambasadorul SUA în România Hans Klemm a declarat: "Suntem încântaţi să primim 23 de investitori la Summit şi în Statele Unite...Summitul, care constituie cel mai important eveniment din SUA dedicat investiţiilor străine directe oferă oportunităţi de afaceri şi resurse de pe întregul teritoriu al SUA într-un singur loc, permiţându-le participanţilor să comprime săptămâni de eforturi în mai puţin de trei zile".

Delegaţia română din acest an va fi cea mai mare din istoria Summitului SelectUSA. Numărul de participanţi este de şase ori mai mare decât anul trecut. Fiecare dintre delegaţi a avut numeroase întâlniri cu membri ai companiilor şi organizaţiilor pentru dezvoltare economică americane. Delegaţii din România provin din sectoarele comunicare, tehnologia informaţiei, inginerie, industrial şi minier, potrivit sursei.

Wilbur Ross, Secretar al Comerţului a afirmat: "Intrăm într-o nouă perioadă de revitalizare economică în Statele Unite...Este un moment interesant în care companii din întreaga lume pot să exploreze piaţa americană şi să găsească parteneri care le pot ajuta să îşi creeze sedii în SUA, să îşi extindă activitatea şi să se dezvolte. Nu există un loc mai bun pentru stabilirea acestor legături decât acest summit."

Summitul de Investiţii SelectUSA este cel mai important eveniment care pune în legătură companii şi organizaţii din întreaga lume pentru a îmbunătăţi dezvoltarea economică din Statele Unite, potrivit sursei. Foştii participanţi la Summit au anunţat pentru perioada 2014-2016 noi proiecte de investiţii în valoare de 20,6 miliarde. În prezent, reprezentanţi din 51 de state americane şi peste 65 de pieţe internaţionale şi-au înregistrat participarea la Summitul din 2017.

Patronat de Administraţia pentru Comerţ Internaţional din Departamentul Comerţului, SelectUSA facilitează investiţiile în SUA coordonând agenţiile guvernamentale federale din domeniu pentru a constitui unicul punct de contact cu investitorii. SelectUSA sprijină organizaţiile pentru dezvoltare economică să concureze la nivel mondial pentru obţinerea de investiţii furnizând informaţii şi o platformă de marketing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb