Obligaţiunile Garanti vor fi tranzacţionate de astăzi pe BVB

E.D.
Piaţa de Capital / 25 iunie 2014

Obligaţiunile Garanti Bank vor fi tranzacţionate începând de astăzi pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în cadrul Sectorului Titluri de Credit, Categoria 3 obligaţiuni corporative.

Valoarea emisiunii de obligaţiuni este de 300 de milioane de lei, numărul de obligaţiuni este de 30.000, iar valoare nominală de 10.000 lei. Scadenţa obligaţiunilor corporative emise de Garanti Bank SA este la 5 ani, pe 15 mai 2019.

Obligaţiunile emise au o rată anuală a dobânzii de 5,47%.

"Am deschis emisiunea de obligaţiuni în data de 26 mai şi am închis-o anticipat după doar o zi, datorită subscrierii integrale, ceea ce a demonstrat un interes deosebit din partea investitorilor calificaţi. Ne aşteptăm să vedem acelaşi nivel de încredere în Garanti Bank începând cu astăzi, 25 iunie şi prin acest succes să contribuim şi la dezvoltarea pieţei de capital locale", a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti România.

Garanti Bank emite pentru prima dată obligaţiuni corporative pe piaţa din România.

Grupul Garanti România reuneşte Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN). Cele două IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar - vehicule, echipamente şi imobiliar şi sale & lease-back), servicii de administrare a flotelor, precum şi credite de consum. Grupul Garanti oferă servicii financiare pe piaţa locală pentru mai mult de 500.000 de clienţi.

Grupul Garanti este deţinut de Turkyie Garanti Bankasi (TGB), o bancă universală cu peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb