Oficial: Radu Drăguşin a devenit jucătorul echipei Tottenham

O.D.
Sport / 12 ianuarie

twitter.com/SpursOfficial

twitter.com/SpursOfficial

Clubul Tottenham a anunţat, joi seară, că a obţinut serviciile fotbalistului Radu Drăguşin, acesa semnând un contract pe şase ani.

"Suntem încântaţi să anunţăm achiziţionarea lui Radu Drăguşin de la Genoa din Serie A, sub rezerva obţinerii autorizaţiei internaţionale şi a permisului de muncă. Internaţionalul român a semnat un contract cu clubul care va dura până în 2030 şi va purta tricoul cu numărul şase", notează Tottenham pe site-ul oficial.

Potrivit presei, suma de transfer în cazul lui Drăguşin ar fi de 31 de milioane de euro (26 de milioane de euro plus bonusuri), el fiind astfel cel mai scump jucător român, depăşindu-l pe Adrian Mutu, achiziţionat de Chelsea de la Parma în 2004 pentru 19 milioane de euro.

Născut la Bucureşti, fundaşul central şi-a petrecut primii ani de viaţă la echipele locale Sportul Studenţesc şi Regal Sport Bucureşti, înainte de a face transferul în Italia în 2018 pentru a ajunge la Juventus, notează site-ul oficial al clubului Tottenham, care prezintă biografia jucătorului român.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. O sa ajunga pe la Blackburn Rovers sau Hull City, bani aruncati de pomana. Fotbalistii romani sunt manelisti, nu au valoare, de abia s-au califucat la Euro, cu noroc si din prostia celorlalte echipe. Iar freza lui Dragusin e culmea stupiditatii.

    1. Tottenham are șanse la titlu, iar Drăgușin e singurul fundaș central din lot. Ar fi fost nevoie de 2. :

      Tu esti romanul neaos, care in loc sa se bucure de reusita unui co-national, il desfiinteaza. La fel sunt si eu, tot roman neaos, pentru ca in loc sa-mi vad de treaba mea, stau sa te critic pe tine. Sper sa ajungem la un moment dat sa ne depasim conditia de "neaos".

      Nu ma bucur si nu ma intristez. Pur si simplu, asta e adevarul. Peste un an o sa fie imprumutat pe la Coventry, asta daca are noroc sa ramana in Anglia. Daca nu, pe la Verona, Sasuolo, Empoli, etc.Nu are valoare. Daca avea, nu il dadea Juventus.

      La cum arata fotbalistii nostri, ce spui tu are mari sanse sa se intample. Prefer totusi sa fiu romantic si sa pastrez o speranta de 10% ca nu vei avea dreptate :)

      cam asa cred si eu , ambitia este ceva ce lipseste la noi , vezi puscas , radu etc

    si comportamentul conteaza , nu-i tatuat , nu-si suge degetul mare si nici nu-si pupa ghiulul la gol , dar nici nu se tranteste la pamant in stil sumudica .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb