Ogilvy Group nominalizată la "European Excellence Awards"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 24 noiembrie 2008

Ogilvy Group România este finalistă a competiţiei "European Excellence Awards", având două nominalizări.

European Excellence Awards - aflat în acest an la cea de a doua sa ediţie - este festivalul ce recunoaşte şi premiază realizările remarcabile ale profesioniştilor din domeniul comunicării.

Campania Petrom - "Resurse pentru viitor" realizată de către Ogilvy Group România a fost nominalizată atât în finala categoriei "Energy" cât şi în cea a categoriei "National and Regional Campaigns - Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Bosnia-Hertegovina".

Proiectul "Resurse pentru viitor" face parte din programul de responsabilitate socială dezvoltat de Petrom împreună cu Ogilvy Group - "Respect pentru viitor" şi urmăreşte să educe publicul larg în spiritul responsabilităţii şi al unui mod raţional de folosire a resurselor.

Creativitatea, inovaţia, eficienţa din punctul de vedere al costurilor şi strategia campaniilor finaliste vor fi judecate de către un juriu internaţional format din profesionişti de talie mondială cu o vastă experienţă în domeniul comunicării, iar cele mai bune campanii europene de comunicare ale anului 2008 vor fi premiate pe 11 decembrie, la Budapesta.

Ogilvy Group România face parte din reţeaua internaţională Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group România oferă servicii de comunicare integrată 360ş - publicitate, relaţii publice, marketing interactiv, promoţii de vânzări, programe de activare şi comunicare de brand, precum şi strategie şi cumpărare de media - prin agenţiile sale specializate. Portofoliul de clienţi cuprinde companii globale pentru care grupul Ogilvy dezvoltă campanii de comunicare atât la nivel internaţional, cât şi local - BAT, Unilever, Kraft, Cosmote/Germanos, IBM, Nestle precum şi companii cu care grupul colaborează numai în România - Petrom, Heineken România, Carrefour, Coca-Cola Adriatic & Balkans Business Unit, Friesland, Colgate-Palmolive, Diageo şi multe alte companii cu renume. În acest fel, Ogilvy Group România îmbină experienţa de comunicare pe piaţa românească cu know-how-ul internaţional conferit de apartenenţa fiecărei agenţii din grup la reţele de comunicare globale specializate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb