"Oil Terminal" Constanţa promovează de vineri în prima ligă a Bursei de Valori

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 august 2007

"Oil Terminal" Constanţa promovează de vineri în prima ligă a Bursei de Valori

Operatorul portuar Oil Terminal Constanţa a primit luni acordul Consiliului Bursei de Valori Bucureşti (BVB) pentru transferul acţiunilor la prima categorie a bursei, care va fi efectuat în şedinţa de vineri a BVB, a anunţat, ieri, un comunicat la Bursei. Oil Terminal Constanţa estimează o creştere a profitului net cu 48% în acest an, până la 2,31 milioane lei, comparativ cu anul trecut, când profitul net a fost de 1,56 milioane lei. Compania mizează şi pe o creştere a veniturilor totale până la 132,8 milioane lei, cu 8,4% mai mari decât în anul anterior.

Compania Oil Terminal Constanţa a afişat pe primul trimestru din 2007 un profit net de 546.700 lei, de circa zece ori mai mic faţă de intervalul similar din 2006, pe fondul scăderii veniturilor din exploatare. În primul trimestru din acest an, cifra de afaceri a companiei a fost de 29,24 milioane lei, cu 17,3% mai mică decât în intervalul similar din 2006, când afacerile companiei au fost de 35,38 milioane lei, informează NewsIn .

Oil Terminal are un capital social de 58,24 milioane lei, divizat în 582,4 milioane de acţiuni. În prezent, acţionarul majoritar al companiei este Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, cu o deţinere de 59,62% din acţiuni. Broadhurst Investments controlează 7,61%, iar Fondul Proprietatea are 10% din capital.

În data de 18 august, Comisia de Admitere la Tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a dat aviz favorabil pentru trans­ferul acţiunilor companiei Oil Terminal Constanţa de la categoria a doua a bursei, în prima ligă. Oil Terminal a depus la începutul lunii iulie la Bursa de Valori Bucureşti cererea şi întreaga documentaţie privind promovarea la prima categorie a pieţei reglementate, administrată de BVB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb