OMNIASIG a înregistrat prime brute subscrise de peste 1,6 miliarde lei în 2021

S.B.
Bănci-Asigurări / 14 martie 2022

OMNIASIG Vienna Insurance Group şi-a menţinut constant ritmul de creştere în cursul anului 2021, înregistrând rezultate solide, susţinute de strategia sa de dezvoltare echilibrată şi sustenabilă, precum şi de inovaţiile în digitalizare şi tehnologie realizate de companie.

Astfel, la finalul anului trecut, compania a înregistrat o creştere de peste 15% a primelor brute subscrise, comparativ cu anul 2020.

Activitatea companiei, adaptată în continuare la contextul pandemic şi social, a avut în centru grija faţă de angajaţi, relaţia cu clienţii, partenerii şi oferirea acestora a unei experienţe cât mai plăcute şi rapide în accesarea produselor şi serviciilor OMNIASIG.

Valoarea totală a primelor brute subscrise de companie în cursul anului trecut a fost de peste 1,6 miliarde lei, în creştere cu peste 15% comparativ cu nivelul anului precedent. De asemenea, valoarea totală a despăgubirilor plătite de companie în 2021 s-a ridicat la peste 940 milioane lei, procesul de soluţionare a daunelor fiind permanent dezvoltat şi optimizat prin investiţii constante.

,,Încă din 2020, de la începutul pandemiei, adaptarea a fost pentru noi cuvântul cheie, şi este în continuare şi în ziua de azi. În toată această perioadă ne-am confruntat cu multe evenimente neaşteptate, provocări serioase, schimbarea de percepţie a românilor în ceea ce priveşte importanţa anumitor poliţe de asigurare, dar şi evoluţii pe care a trebuit să le gestionăm; şi în continuare sunt multe incertitudini, amplificate de evenimentele politice şi sociale din ultima perioadă. Obiectivele noastre pentru 2022 sunt clare, punem în centrul strategiei noastre nevoile clienţilor şi ale partenerilor, siguranţa angajaţilor şi ne implicăm în continuare în sprijinul comunităţii şi a celor din jur care au nevoie. Avem planuri de îmbunătăţire şi dezvoltare a produselor şi serviciilor noastre, în paralel cu planurile de accelerare a digitalizării.

În aceste momente triste şi tensionate, cauzate de conflictul armat din Ucraina, OMNIASIG şi angajaţii săi acţionează cu solidaritate şi iubire şi ne implicăm în campanii umanitare de ajutorare şi susţinere a refugiaţilor ucrainieni. Ne-am alăturat atât Crucii Roşii Române, precum şi mai multor asociaţii non-guvernamentale locale care desfăşoară în toate judeţele de frontieră acţiuni umanitare de sprijin a civililor ucraineni care ajung în România. Gândurile noastre pline de speranţă se îndreaptă către vecinii noştri din Ucraina." a declarat Mihai Tecău, Preşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb