Omnilogic - unic distribuitor Iomega în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 iunie 2009

OMNILOGIC, un important jucător pe piaţa de distribuţie IT din România, anunţă semnarea unui contract de distribuţie în exclusivitate cu un nou vendor de top: IOMEGA.

Iomega Corporation, o filială deţinută în majoritate de EMC Corporation, cu sediul în San Diego, este lider mondial în domeniul soluţiilor inovatoare de stocare şi de securitate a reţelei pentru firme mici, birouri, consumatori individuali şi altele. Compania a vândut peste 410 milioane de discuri digitale de stocare de când a fost înfiinţată, în anul 1980. În prezent, portofoliul de produse al Iomega include produse de stocare de calitate ridicată, ataşate la reţea, unităţi de disc externe, discuri multimedia, inclusiv linia de produse ScreenPlay Drive şi tehnologia detaşabilă de stocare premiată, REV Backup Drive.

Omnilogic continuă seria parteneriatelor de excepţie, încheind un contract de distribuţie exclusiva a produselor Iomega in Romania. Produsele Iomega sunt disponibile in stoc incepand din iunie 2009.

"Am găsit în Omnilogic partenerul ideal", declară Carsten Schneider, Regional Sales Manager Central Eastern Europe Iomega, adăugând că "aportul Omnilogic la pachetele noastre de produse şi soluţii va fi cu siguranţă benefic portofoliului de clienţi".

"Într-un mediu de afaceri oarecum instabil, încheierea acestui parteneriat este un semnal puternic pentru piaţa din România. Diversificarea produselor oferite de Omnilogic ramane un deziderat important al companiei făcut în beneficiul clientului. Experienţa noastră, dar şi compatibilitatea celor două companii vor face din acest parteneriat unul de lunga durată şi cu rezultate de excepţie, sunt sigur", a afirmat Gabriel Marin, Managing Director Omnilogic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb