OMV Petrom a inaugurat primele benzinarii pe autostrada A1, segmentul Orăştie-Sibiu

Adina Lateş
Companii / 29 octombrie 2015

OMV Petrom a inaugurat primele două staţii de alimentare mobile, pe autostrada A1, segmentul Orăştie-Sibiu, la km 76. Benzinăriile sunt operate sub brandul Petrom, informează un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Staţiile au fost deschise în spaţiile de servicii pe care CNADNR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România) le-a concesionat la începutul lunii iulie. Primele două staţii se află în apropierea localităţii Cristian, la circa 12 km de oraşul Sibiu.

Conform sursei citate, fiecare benzinărie este prevăzută cu o zonă de alimentare cu carburanţi şi cu o zonă de magazin şi este dotată cu 3 pompe la care sunt disponibile patru tipuri de carburanţi. Una dintre pompe este de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.

"Noile staţii mobile răspund unor nevoi variate, oferind atât carburanţi, cât şi o gamă largă de produse non-oil. Sperăm ca până la sfârşitul lunii noiembrie să inaugurăm încă opt staţii mobile în spaţiile de servicii de pe autostrăzi", declară Adrian Nicolăescu, retail manager in cadrul OMV Petrom.

"OMV Petrom a aplicat un nou concept pentru noile staţii Petrom concesionate pe autostrăzi, conform cerinţelor CNADNR. Noile staţii mobile sunt de tip modular, prefabricat. Ele au fost transportate şi amplasate în punctele în care vor funcţiona, fără a necesita lucrări suplimentare de construcţie şi amenajare. Clienţii vor putea opta la pompa pentru unul dintre cele patru tipuri de carburanţi disponibili: benzină standard, benzină Extra 99, motorină standard sau motorină Extra", se arată în comunicatul amintit.

În luna iulie, OMV Petrom a anunţat că a câştigat licitaţia pentru construirea a zece benzinării în cinci zone de servicii de pe noile autostrăzi: Nădlac-Arad (A1), km 26; Orăştie-Sibiu (A1), km 20; Orăştie-Sibiu (A1), km 76; Medgidia-Constanţa (A2), km 186; Lugoj-Deva (A1), la km 21.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb