One United Properties anunţă recepţia dezvoltării One Herăstrău Towers

G.B
Piaţa de Capital / 13 ianuarie 2022

One United Properties anunţă recepţia dezvoltării One Herăstrău Towers

Compania One United Properties S.A., anunţă realizarea recepţiei pentru dezvoltarea One Herăstrău Towers, situată pe Strada Nicolae G. Caranfil 74A. Construcţia imobilului a fost începută în urmă cu doi ani, iar acum îşi va primi rezidenţii şi chiariaşii. Valoarea brută de dezvoltare (GDV) a acestei dezvoltări este de aproximativ 54,3 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, One Herăstrău Towers este în acest moment vândut în proporţie de 90%.

Dezvoltarea oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidenţial cu cel comercial, cu acces eficient şi vederi panoramice asupra lacului Herăstrău şi asupra zonei de Nord a oraşului. Cele 2 turnuri rezidenţiale includ 139 de unităţi locative, în vreme ce parterul şi primul etaj al ansamblului au o suprafaţă de aproximativ 5.000 de mp destinată spaţiilor comerciale şi birourilor.

Compania are în derulare un parteneriat şi cu Le Manoir pentru deschiderea unui concept de gourmet market în cadrul One Herăstrău Towers, care va oferi accesul la o gamă largă de produse premium, serviciu de vânzare asistată sau posibilitatea accesării prin intermediul unei aplicaţii mobile dedicate.

"Atunci când dezvoltăm un proiect, ne propunem să realizăm mixul perfect între locaţie, arhitectură, design, standarde înalte în ceea ce priveşte construcţia şi servicii integrate pentru viitorii rezidenţi. One Herăstrău Towers îndeplineşte toate aceste criterii şi pe deasupra include o dezvoltare boutique commercial & offices la parter şi primul etaj, o formulă de succes pe piaţa imobiliară actuală, prin care răspundem cerinţelor specifice ale clienţilor. Credem că acest tip de dezvoltări, deja populare, vor câştiga şi mai mult teren în perioada următoare", declară Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

Imobilul continuă trilogia începută de dezvoltările One Herăstrău Park şi One Herăstrău Plaza şi a obţinut de la Romania Green Building Council certificarea "Green Homes" care atestă norme superioare de performanţă şi sustenabilitate. Cu o poziţie deosebită în peisajul urban şi o arhitectură modernă şi elegantă semnată de biroul de arhitectură condus de Marius Călin, X Architecture & Engineering, One Herăstrău Towers se înscrie în strategia dezvoltatorului de a investi în proprietăţi multifuncţionale care oferă valoare şi o calitate îmbunătăţită a vieţii.

One Herăstrău Towers reprezintă o dezvoltare cu numeroase avantaje nu numai pentru chiriaşii şi rezindeţii săi, ci şi pentru întreaga comunitate şi pentru mediu. Construcţia a presupus demolarea unei clădiri abandonate care timp de aproape 30 de ani a reprezentat o cicatrice în peisajul urban, fiind abandonată după Revoluţia din 1989. Noua dezvoltare este menită să fie un upgrade pentru întregul cartier, în timp ce magazinele şi serviciile disponibile la parter şi la primul etaj deservesc atât rezidenţii, cât şi pe cei care îşi desfăşoară activitatea sau locuiesc în zonă sau pur şi simplu sunt în trecere, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb