One United Properties se extinde în segmentul locuinţelor premium accesibile

R.S.
Companii / 4 aprilie

One United Properties se extinde în segmentul locuinţelor premium accesibile

One United Properties anunţă încheierea unui memorandum de înţelegere pentru achiziţionarea unui teren de 21 de hectare situat la câteva minute de mers cu maşina de parcurile Tineretului şi Carol şi la distanţă de mers pe jos de staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în sectorul 4 al Capitalei, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, această tranzacţie marchează intrarea One United Properties într-un nou subsegment: cel al locuinţelor premium la preţuri accesibile.

"De la IPO-ul nostru din 2021, One United Properties a înregistrat o creştere remarcabilă, determinată de cererea ridicată pentru oferta noastră rezidenţială premium, după cum o demonstrează succesul unor dezvoltări precum One Cotroceni Park şi One Lake District. Înţelegând nevoia de locuinţe de înaltă calitate, dar accesibile în Bucureşti, suntem încântaţi să ne extindem în subsegmentul superior al pieţei de masă. Această mişcare este un răspuns strategic la tendinţele pieţei şi la cererea tot mai mare de opţiuni sustenabile şi accesibile de locuit. Avem în vedere această dezvoltare ca fiind mai mult decât o colecţie de locuinţe; aceasta va fi cea mai mare dezvoltare din istoria companiei noastre, întruchipând ambiţia noastră de a crea o comunitate dinamică şi sustenabilă, care să stabilească noi standarde în sectorul imobiliar", a declarat Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties, conform comunicatului.

Noua dezvoltare vizează aproximativ 5.000 de unităţi, planificate ca un cartier autosustenabil. Destinat nivelului superior al pieţei rezidenţiale de masă din Bucureşti, această dezvoltare va combina accesibilitatea cu calitatea, oferind condiţii de trai de înaltă calitate şi o alegere deosebită în peisajul imobiliar al oraşului, se precizează în comunicat.

Situată la 10 minute de mers cu maşina de Piaţa Unirii, dezvoltarea va beneficia de mai multe puncte de acces pentru o mai bună accesibilitate atât cu maşina, cât şi pe jos, proximitate faţă de transportul public şi va include toate facilităţile necesare pentru a asigura un stil de viaţă mai uşor şi relaxat pentru locuitorii săi, inclusiv un parc şi numeroase spaţii verzi, facilităţi educaţionale, un centru de fitness cu piscină, pieţe, servicii de retail cu operatori alimentari, un centru comunitar de sănătate, trotuare şi piste de biciclete. Deşi este orientată către piaţa de masă, această dezvoltare va păstra designul caracteristic, finisajele de calitate şi conceptul de comunitate pentru care One United Properties este cunoscută. Prima fază a proiectului este preconizată a fi finalizată în 2028, se arată în comunicat

Similar cu dezvoltările One Floreasca City, One Cotroceni Park şi One Herăstrău Towers, noua dezvoltare va deveni un reper al companiei din perspectiva regenerării urbane, prin readucerea la viaţă a unei locaţii situate în centrul Bucureştiului şi care a fost abandonată pentru o perioadă îndelungată de timp, ridicând încă o dată standardul privind dezvoltarea viitoare a oraşului, se menţionează în comunicat.

"Angajamentul nostru faţă de dezvoltarea rezidenţială de lux şi high-end rămâne neschimbat, deoarece dezvoltările exclusiviste vor continua să diferenţieze One United Properties pe piaţa rezidenţială locală. Cu toate acestea, pe măsură ce continuăm să livrăm proprietăţi selecte, ultra-high-end, viziunea noastră strategică se extinde pentru a include dezvoltări la scară extinsă, concepute pentru a satisface nevoile clasei de mijloc în creştere a Bucureştiului şi pentru a transforma Capitala", a adăugat Andrei Diaconescu, co-CEO al One United Properties, potrivit comunicatului.

Axarea pe locuinţele premium, dar accesibile, este în conformitate cu strategia One United Properties pentru o creştere sustenabilă, care depăşeşte simpla construcţie de locuinţe pentru a crea comunităţi dinamice, având astfel un impact durabil asupra dezvoltării urbane a Bucureştiului. Acest demers reflectă adaptarea companiei la nevoile în schimbare ale pieţei, determinate de intensificarea urbanizării şi de creşterea numărului de familii cu două venituri din România, care apreciază confortul şi accesul la facilităţile oraşului. Pe măsură ce economiile se extind şi veniturile personale cresc, un număr tot mai mare de consumatori se orientează către segmentul de mijloc al pieţei, căutând proprietăţi care să îmbine calitatea cu accesibilitatea. Această tendinţă conduce la o preferinţă tot mai mare pentru achiziţionarea de produse premium la un preţ accesibil, este notat în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb