OnePlus Nord 4 este disponibil la vânzare în reţeaua de magazine partenere din România

A.F.
Companii / 8 august

OnePlus Nord 4 este disponibil la vânzare în reţeaua de magazine partenere din România

OnePlus Nord 4, cel mai nou model lansat la nivel global de OnePlus, unul dintre liderii în tehnologie, este acum disponibil pentru achiziţionare în magazinele partenere din România şi pe www.oppostore.ro. Dispozitivul inovator, cu carcasă unibody din metal şi tehnologie avansată AI, a generat un interes uriaş înainte de lansare, depăşind 500 de precomenzi în perioada 16 iulie - 7 august, conform unui comunicat remis redacţiei.

Design inovator şi performanţă remarcabilă

Lansat oficial la nivel internaţional la jumătatea lunii iulie, acest dispozitiv revoluţionar se evidenţiază prin inovaţii tehnologice şi un design de excepţie. OnePlus Nord 4 redefineşte standardele de design în industria telefoanelor mobile, fiind singurul smartphone 5G cu carcasă unibody din metal. Acest design nu doar că oferă un aspect premium şi elegant, dar garantează şi o durabilitate crescută, aspect extrem de apreciat de utilizatorii moderni. Telefonul este disponibil în trei culori vibrante denumite Nordtones: Obsidian Midnight, Mercurial Silver şi Oasis Green, fiecare dintre acestea oferind utilizatorilor oportunitatea de a se exprima în stilul lor personal.

În ceea ce priveşte performanţa, OnePlus Nord 4 este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 7 Plus Gen 3, oferind o creştere semnificativă a vitezei de procesare şi a capacităţilor grafice comparativ cu generaţiile anterioare. Cu până la 16 GB de RAM LPDDR5X şi 512 GB de stocare, dispozitivul promite o experienţă fluidă, fie că este folosit pentru jocuri, multitasking sau consum de conţinut multimedia.

Tehnologie AI integrată pentru o experienţă optimizată

OnePlus Nord 4 utilizează tehnologii avansate de inteligenţă artificială pentru a îmbunătăţi fiecare aspect al experienţei utilizatorului. Software-ul Trinity Engine optimizează automat performanţele zilnice ale telefonului, gestionând eficient resursele de procesare şi memorie. Funcţii inovatoare precum AI Speak, AI Summary şi AI Writer facilitează partajarea şi procesarea informaţiilor, în timp ce AI Best Face şi AI Clear Face îmbunătăţesc considerabil calitatea fotografiilor.

Sistemul de camere al telefonului include un senzor Sony LYT-600 de 50 de megapixeli, garantând imagini clare şi detaliate, perfecte pentru social media. Algoritmii de fotografie RAW, împreună cu stabilizarea optică a imaginii, permit realizarea de fotografii profesionale direct de pe telefon.

Rezultate impresionante la precomandă

Interesul pentru OnePlus Nord 4 a fost deosebit de mare, cu peste 500 de precomenzi înregistrate înainte de lansare, din 16 iulie până în 7 august. De asemenea, majoritatea clienţilor au optat pentru eleganta nuanţă Obsidian Midnight.

"Estimările privind performanţa vânzărilor OnePlus Nord 4 sunt optimiste. Astfel, până la final de an, ne aşteptăm ca peste 4.000 de bucăţi să fie achiziţionate pe piaţa din România", susţine Ciprian Mirea, Country Manager OnePlus România.

Cum arată clientul OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 este preferat de un target de vârstă cuprins între 18 şi 45 de ani, persoane pasionate de tehnologie şi care apreciază inovaţia şi durabilitatea. Aceşti utilizatori au studii medii sau superioare şi provin din diverse medii profesionale, incluzând studenţi, angajaţi în multinaţionale şi antreprenori. Ei pun preţ pe tehnologia avansată şi preferă dispozitivele care oferă valoare pe termen lung, având o rată de schimb a telefonului de aproximativ doi ani. Clienţii OnePlus sunt conştienţi de importanţa durabilităţii şi a performanţei, căutând produse care să le susţină stilul de viaţă activ şi conectat.

Începând de astăzi, OnePlus Nord 4 este disponibil pentru achiziţie în reţeaua de magazine Altex, EMAG şi online pe www.oppostore.ro. Telefonul este oferit la un preţ recomandat de 2.999,99 lei şi este disponibil în două culori - Obsidian Midnight şi Oasis Green - şi cu 16 GB RAM şi 512 GB spaţiu de stocare. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul oficial OnePlus sau să contactaţi echipa noastră de relaţii publice la contact@oneplus.com.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb