ONV LAW a asistat un jucător important pe piaţa din România pentru preluarea societăţii care deţine magazinul Eva

S.B.
Companii / 22 octombrie

ONV LAW a asistat un jucător important pe piaţa din România pentru preluarea societăţii care deţine magazinul Eva

Echipa de avocaţi ONV LAW a asistat un investitor, companie românească, ce activează pe piaţă din 2007, într-o tranzacţie de aproximativ 8 milioane de Euro, pentru achiziţia pachetului integral de părţi sociale ale Bluehouse Investiţii SRL, ce deţine imobilul în care a activat magazinul Eva.

"Piaţa de real estate din România a experimentat o creştere constantă în ultimii ani, cu un interes crescut atât pentru proprietăţi rezidenţiale cât şi comerciale. Investiţiile în imobiliare sunt stimulante, iar achiziţia de spaţii comerciale de către investitori strategici a devenit o practică tot mai comună. Aceşti investitori caută să valorifice potenţialul de rentabilitate pe termen lung şi să îşi diversifice portofoliile. În general, piaţa continuă să fie dinamică, cu perspective de creştere pe termen lung", a spus Radu Nemeş, Managing Partner ONV LAW.

Această achiziţie deschide noi oportunităţi de dezvoltare pentru acest investitor, compania beneficiind de expertiza echipei de avocaţi ai casei de avocatură ONV LAW, în procesul de negociere şi finalizare a tranzacţiei.

"Tranzacţia reprezintă un moment important pentru sectorul real estate şi un pas esenţial pentru dezvoltarea portofoliului clientului nostru. Suntem recunoscători pentru această oportunitate de a asista un important jucător pe piaţă, într-o tranzacţie imobiliară de succes pe piaţa locală. Prin această tranzacţie, clientul nostru a preluat întregul pachet de părţi sociale ale societăţii Bluehouse Investiţii, care deţine în patrimoniu dreptul de proprietate asupra imobilului în care a activat, la un moment dat, magazinul Eva", a spus Lorena Ciobanu, Partener ONV LAW.

Cu o suprafaţă de 1,700 mp, spaţiul este amplasat în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Magheru, fiind ocupat în prezent, în mare parte, de retailerul Mega Image.

ONV LAW a fost implicată în toate etapele tranzacţiei, oferind asistenţă atât în procesul de due diligence, cât şi în ceea ce priveşte structurarea, pregătirea şi negocierea documentelor tranzacţiei, dar şi negocieri complexe cu banca din Grecia a companiei Bluehouse Investiţii.

O astfel de tranzacţie este un proces complex, care poate dura chiar luni de zile şi cuprinde printre multe altele, verificarea documentaţiei contractuale existente, evaluarea relaţiilor financiare şi a împrumuturilor, analiza activelor imobiliare deţinute, validarea poliţelor de asigurare, verificarea autorizaţiilor necesare, precum şi examinarea potenţialelor procese şi riscuri legale asociate.

Echipa multidisciplinară a ONV LAW implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Lorena Ciobanu, Partener ONV LAW, în cadrul practicii de Business Law. Din echipă au mai făcut parte Bogdan Carpăn, Senior Associate şi Ana Petrescu, Senior Associate în cadrul aceleiaşi practici. Echipa de avocaţi a fost supervizată de Radu Nemeş, Managing Partner, coordonator al practicii de Real Estate si investiţii străine a ONV LAW.

Echipa de Business Law si Real Estate a ONV LAW oferă asistenţă juridică constantă investitorilor de pe piaţă, contribuind la evoluţia sectorului imobiliar din România. Cu o experienţă de 24 de ani pe piaţă, echipa de avocaţi ONV LAW oferă asistenţă integrată în toate ariile de drept implicate în tranzacţii şi în proiecte de tip M&A, oferind soluţii şi strategii adaptate nevoilor fiecărui client.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb