"Orange" a pregătit un pachet exclusiv inspirat de Războiul Stelelor

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 13 aprilie 2005

O galaxie foarte îndepărtată este adusă acum mai aproape, de Orange printr-o serie de produse şi servicii noi, marcînd astfel premiera celui mai aşteptat film al acestui an. În data de 19 mai, saga Razboiului Stelelor va fi întregită de premiera Episodului III, Răzbunarea cavalerului Sith, ce va rula în cinematografele din întreaga lume. În parteneriat cu Lucasfilm - creatorul seriei Războiul Stelelor - Orange a pregătit un pachet exclusiv inspirat de Războiul Stelelor, conţinînd accesorii unice care aduc aventura şi distracţia direct pe telefonul mobil al fanilor filmului.

Design-ul cutiei este conceput astfel încît aceasta să semene cît mai mult cu obiectele utilizate în film şi include: un telefon Nokia 3100 personalizat; un suport de birou Darth Vader pentru telefonul mobil; şi o husă Wookie pentru telefonul mobil.

În Europa, conţinutul Războiul Stelelor pentru telefonul mobil este disponibil numai în reţelele Orange şi poate fi accesat prin intermediul portalului Orange World care conţine informaţii şi servicii de divertisment. Fanii filmului vor avea posibilitatea să vadă direct pe telefonul mobil clipuri din Răzbunarea cavalerului Sith, să descarce jocuri captivante sau să aibă ca sonerie pe telefon respiraţia ameninţătoare a lui Darth Vader.

Orange a produs pentru vînzare peste 100.000 de cutii negre Războiul Stelelor: Episodul III ce vor fi comercializate în filialele sale europene cu ocazia lansării acestui episod. Cutiile şi conţinutul Războiul Stelelor pentru telefonul mobil vor fi disponibile în curînd şi clienţilor Orange din România, în orice Orange shop, într-un cadru special creat pentru a reda atmosfera din film.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb