Orange continuă extinderea reţelei sale şi adaugă Suceava pe harta oraşelor 5G

G.D.
Companii / 22 noiembrie 2022

Orange continuă extinderea reţelei sale şi adaugă Suceava pe harta oraşelor 5G

Orange continuă dezvoltarea şi extinderea infrastructurii de reţea din România şi adaugă Suceava pe harta oraşelor cu acoperire 5G, conform unui comunicat remis redacţiei. Începând de astăzi, locuitorii, autorităţile publice şi companiile din Suceava au acces la cele mai bune servicii şi tehnologii pe care reţeaua Orange le oferă prin intermediul tehnologiei 5G.

Potrivit sursei citate, odată cu extinderea în Suceava, reţeaua Orange 5G este deja prezentă în 21 de oraşe precum Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Timişoara, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale.

Alături de cele 21 de oraşe în care reţeaua 5G este acum disponibilă, Orange a dezvoltat un ecosistem de conectivitate 5G, cu cel mai amplu portofoliu de terminale, servicii pentru clienţi rezidenţiali şi companii, dar şi un hub de inovaţie în laboratorul 5G din Bucureşti. Totodată, clienţii pot alege abonamentul 5G care li se potriveşte, ce include internet 5G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale şi în roaming SEE nelimitate, internet în roaming SEE, minute internaţionale, acces la canale TV şi multe alte beneficii în funcţie de abonamentul ales. Detalii complete despre abonamentele Orange 5G şi despre cele mai noi promoţii sunt disponibile în pagina dedicată.

În acelaşi timp, clienţii Orange România se bucură de o experienţă de conectivitate completă în cea mai rapidă reţea fixă, cea mai rapidă reţea mobilă, cea mai bună reţea mobilă şi cea mai mare acoperire mobilă. Această recunoaştere vine în urma analizei Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence şi se bazează pe măsurătorile realizate de către utilizatorii români ai aplicaţiei Speedtest, în Q1-Q2 2022 pentru operatorii telecom din România.

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, reţeaua Orange 5G este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei furnizată de internetul prin fibră optică, însă deschide şi noi oportunităţi de dezvoltare în zona de inovaţie şi cercetare.

Oferta Orange cuprinde şi soluţii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administraţii publice ori companii, de care pot acum beneficia şi clienţii din Suceava. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart, subliniază sursa citată.

Orange îşi păstrează angajamentul faţă de România şi continuă investiţiile în transformarea digitală a ţării. Astfel, în urma licitaţiei de spectru recent organizată de ANCOM, Orange a câştigat dreptul de a utiliza 220 MHz în frecvenţele 700 MHz, 1500 MHz şi 3400-3800 MHz. Spectrul dobândit va contribui, în următorii 25 de ani, la dezvoltarea celor mai noi tehnologii precum 5G, dar şi la inovaţii viitoare în comunicaţiile mobile naţionale, care vor oferi clienţilor servicii performante, acoperire şi conectivitate la cele mai înalte standarde, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb