Orban: Fifor - papagalul zilei

E.M.
Politică / 20 noiembrie 2018

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ieri seară că "papagalul zilei" este Mihai Fifor, deoarece după ce a demisionat din funcţia de ministru al Apărării a acceptat să fie propus de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD, "o entitate care nu mai funcţionează".

"Nu ştiu dacă aţi remarcat, dar Dragnea e ca la vânătoare, şi-a transformat partidul, cum zice el, în mistreţi, fazani, iepuri. Îl mai împuşcă pe câte unul. Mistreţii sunt baroni locali. Mai împuşcă câte un baron, dar nu-l omoară. Nu vedeţi că-i recuperează? Pe Bădălău l-a dat afară din funcţia de preşedinte executiv, după care l-a recuperat ministru al Economiei, sigur că nu are nicio legătură cu economia.

După părerea mea, papagalul zilei astăzi este Fifor. Să stai ca un fazan jumulit, împuşcat, dar nu prea tare, să accepţi să te pună Dragnea preşedinte peste o entitate care nu mai funcţionează. El o să zică 'nu, nu m-a dat afară Dragnea, mi-am dat demisia singur, demn'. L-au ţinut ca pe un fazan jumulit de pene, ca să-i dea lui Dragnea satisfacţia să arate lumii: 'Uite, domne, l-am omorât şi ăsta stă alături de mine'", a declarat Orban, conform Agerpres.

El a mai susţinut că deşi Paul Stănescu a fost remaniat, el va fi recuperat de Dragnea. Orban a criticat şi numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei.

"Să accepţi să te pună acest individ în orice poziţie, să te duci să accepţi să te pună ministru al Educaţiei arată că oamenii aceştia nu au nimic sfânt, nu au niciun principiu, nu au nicio regulă", a adăugat Orban.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. E adevarat ce spui mai ales la final. Dar si tu esti un papagal. PNL s-a cu unit cu PDL si ce a facut? Este devorat incet incet de PDL si ALDE si va deveni micul PNL. Creati un program economic si social pentru viitor ,nu faceti nimic, nu mai vorbiti ca babele pe marginea santului . Pentru asta nu este deajuns ca sa fiti votati.

    1. vorbi si super papagalul Orban. Acest ingineras ratat, bolnav de functii, este un personaj jalnic. Cum isi inchipuie PNL ca poate castiga ceva de pe urma unei asemenea caricature umane. Agresiv, grobian, ingamfat, incult, sunt doar cteva dintre maretele sale calitati. il regretam pe Buldogul Blaga. Tot inginer ratat, dar macar cu ceva aplicatie catre organixare.

    Cine este PNL?Ramasite din vechiul PNL plus ramasite din vechiul PDL iar la mijloc Macovei.Miroase urat!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb