OTP AM va lansa în curând un nou fond închis de investiţii

Izabela Sîrbu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 iunie 2009

OTP Asset Management, membră a grupului ungar OTP, se pregăteşte de lansarea unui nou fond închis de investiţii, cu capital garantat, reprezentând o inovaţie pe piaţa fondurilor din ţara noastră, potrivit lui Cătălin Iancu, preşedintele societăţii de administrare a investiţiilor OTP AM.

"Strategia noastră este de a ne diferenţia de restul jucătorilor din piaţă, oferind clienţilor noştri produse inovatoare, sofisticate şi semi-sofis­ticate", ne-a spus domnul Iancu.

Preşedintele OTP Asset Management a menţionat că noul fond de investiţii va fi lansat în perioada următoare, în prezent acesta fiind în curs de autorizare la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Gabriel Creţu, directorul de dis­tribuţie al OTP AM, a menţionat că industria fondurilor de investiţii din Polonia şi Ungaria este "inundată" de astfel de produse, clienţii OTP fiind cei care au cerut acest produs.

OTP Asset Management, cu active nete în gestiune de peste 100 de milioane de lei, mizează anul acesta pe alte două noi produse, plănuind inclusiv să lanseze un pachet de astfel de fonduri, care să fie listate la Bursa de Valori Bucureşti

OTP AM administrează în prezent trei fonduri mutuale, respectiv OTP Avantis - de acţiuni, OTP Balansis - diversificat şi OTP Comodis - monetar, precum şi un fond închis de investiţii cu capital garantat - OTP Garantis.

Pentru anul în curs, administratorul de fonduri mizează pe active de 120 de milioane de lei, însă nu exclude ridicarea acestei valori la 130-150 milioane de lei, în contextul creşterii activelor fondurilor monetare, precum şi al evoluţiei pozitive a pieţei de capital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb