OTP Bank România introduce o nouă ofertă de creditare pentru clienţii săi

F.D.
Bănci-Asigurări / 13 februarie

OTP Bank România introduce o nouă ofertă de creditare pentru clienţii săi

OTP Bank România introduce o nouă ofertă de creditare pentru clienţii săi: creditul ipotecar cu dobândă fixă, de la 5,79% în primii trei ani, îmbunătăţind astfel oferta de produse bancare disponibile şi răspunzând nevoilor diverse ale clienţilor săi. Această opţiune reprezintă o soluţie financiară adaptată pentru cei care doresc stabilitate şi predictibilitate în planificarea bugetară pe termen mediu, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, noua ofertă de creditare ipotecară propusă de OTP Bank se distinge prin dobânda fixă competitivă, de la 5,79% în primii trei ani, situându-se între cele mai avantajoase soluţii de creditare din piaţă. După această perioadă, clienţii beneficiază de o marjă fixă începând de la 2,39%, la care se adaugă IRCC, asigurându-le astfel accesul la condiţii financiare favorabile pe termen lung.

Accesarea creditului ipotecar este simplă, iar clienţii pot aplica pentru finanţare direct în cadrul agenţiilor OTP Bank, prin intermediul OTP Advisors sau al brokerilor. După obţinerea preaprobării financiare, clienţii sunt ghidaţi pas cu pas prin procesul de achiziţie, de la evaluarea imobilului dorit până la semnarea contractelor, tragerea creditului şi efectuarea transferului financiar către vânzător.

"Indiferent dacă ne gândim să achiziţionăm casa pe care ne-o dorim demult sau să refinanţăm un credit ipotecar existent, unul dintre cei mai importanţi paşi este găsirea unei soluţii de finanţare care să fie suficient de flexibilă, dar şi care ofera stabilitate şi predictibilitate în viaţa noastră. Propunem o ofertă competitivă pe piaţă, creditul ipotecar cu dobândă fixă de la 5,79% în primii 3 ani, pentru a sustine si simplifica luarea unor astfel de decizii importante. Echipa noastră este pregătită să îi însoţească pe clienţi pe parcursul întregului proces, cu competenţa şi experienţa necesare.", a declarat Roxana Hidan, DCEO Divizia Business, în cadrul OTP Bank România.

Dobânda fixă de 5,79% din primii 3 ani şi marja fixă de 2,39% din componenţa dobânzii variabile utilizată după primii 3 ani sunt aplicabile clienţior care îşi încasează venitul într-un cont deschis la OTP Bank şi contractează un credit în valoare de peste 300.000 de lei.

Pentru un credit ipotecar în valoare medie de 337.000 lei contractat pe o perioadă medie de 285 luni, rată de dobândă este de 5,79 % pe an, fixă în primii 3 ani şi ulterior variabilă, formată din marja fixă 2,39 % pe an+ IRCC, DAE este 7,88 %, rata lunară este 2.179 lei (metoda de rambursare prin rate + dobândă egale), costul total al creditului este 408.321 lei, valoarea totală plătită este 745.321 lei. Costul creditului include comision de analiză dosar de 400 de lei şi comision lunar de administrare cont curent de 5 lei. Creditul va fi garantat printr-o ipotecă imobiliară asupra imobilului achiziţionat, până la rambursarea sa integrală.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. la o rata anuala a pibului de 1% si o dobanda ipotecara de 5 si cv... e mare ecartul de profitabilitate pt banci scz gov expansiune cheltuiala...

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb