OTP Bank România sprijină progresul tehnologic şi devine partener al Asociaţiei Române de Fintech

G.D.
Bănci-Asigurări / 24 august 2022

OTP Bank România sprijină progresul tehnologic şi devine partener al Asociaţiei Române de Fintech

OTP Bank România anunţă semnarea parteneriatului cu Asociaţia Română de Fintech (RoFin.tech), organizaţia care reuneşte industria de fintech din România, ai cărei membri sunt companii fondate de antreprenori români, care dezvoltă soluţii de tehnologie financiară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în calitate de partener al RoFin.tech, OTP Bank face încă un pas în cadrul strategiei băncii de dezvoltare digitală şi inovaţie, dar şi de automatizare şi susţinere a performanţei tehnologice din sectorul financiar local.

"OTP Bank se află într-un proces accelerat de transformare digitală, în care s-a investit semnificativ în ultima perioadă. Astfel, asocierea cu RoFin.tech reprezintă o oportunitate de dialog şi colaborare cu organizaţii de profil relevante şi companii fintech dornice să se dezvolte. OTP Bank va sprijini membrii RoFin.tech, peste 20 de start-up-uri şi scale-up-uri româneşti, oferindu-le acces la experienţa şi resursele băncii. Viziunea de dezvoltare a OTP Bank se bazează pe digitalizare, inovaţie şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate, centrate pe tehnologie, dar şi pe interacţiunea cu clientul. Cred că aceste caracteristici constituie premisele unui parteneriat de succes, pe termen lung", a declarat Constantin Mareş, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Digital.

Printre obiectivele RoFin.tech se află intermedierea schimbului de experienţă între membrii asociaţiei din România şi partenerii acesteia, la nivel european, precum şi sprijinirea creării şi dezvoltării canalelor offline şi online, de care firmele autohtone au nevoie pentru a creşte şi a-şi extinde operaţiunile la nivel naţional şi internaţional.

"Ne bucurăm să strângem rândurile în jurul inovaţiei tehnologice în industria financiară şi ne simţim onoraţi că RoFin.tech a devenit deja catalizatorul acesteia. Alăturarea OTP Bank reprezintă strângerea relaţiilor cu acest important grup bancar regional şi sperăm să vedem cât mai multe colaborări cu companiile locale de fintech, mai ales că este unul din jucătorii bancari pentru care domeniul este strategic." Cosmin Cosma, Preşedinte al Asociaţiei Române de Fintech.

La nivel de grup, OTP are o politică solidă de colaborare cu companii fintech prin programul OTP Startup, care sprijină startup-urile din zona tech. În cadrul programului sunt dezvoltate proiecte dedicate pentru eficienţă internă, zona de servicii pentru clienţi, inovarea produselor şi securitate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb